Tänään on torstai 02. joulukuuta 2021
Nimipäivää viettää Anelma ja Unelma

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Killahead

Sivuja: [1]
1
Yleinen keskustelu / Mindy-ajattelupeli
« : 02.05.12 - klo:19:17 »
www.kammo.net/mindy

Tuossa pelissä pääsee aina seuraavalle tasolle, kun kkeksii vastauksen kysymykseen/arvoitukseen.

Itse olen päässyt tasollle 31 joka on viimeinen, mutta en millään keksi siihen salasanaa.


2
Leffaluukku / Matkalla dinosaurusten kanssa
« : 27.12.11 - klo:16:34 »
"Matkalla dinosaurusten kanssa on suurenmoinen kuvakertomus dinosaurusten 160 miljoonaa vuotta kestäneestä aikakaudesta. Klassista luonnonhistoriaa, uusinta tietokonetekniikkaa ja tieteen viimeisimpiä saavutuksia hyväksikäyttäen "Matkalla dinosaurusten kanssa" luo ehdottoman todentuntuisen esihistoriallisen maiseman. Ennennäkemättömän jännittävän ja mielikuvitusta kiihottavan kokonaisuuden, joka herättää vastustamattoman halun tutustua suurten liskojen hallitsemaan maailmaan."
http://www.discshop.fi/elokuvat/dvd/matkalla_dinosaurusten_kanssa/P2142

Omistaako kukaa suomenkielistä Matkalla dinosaurusten kanssa-dvdtä (se myytiin loppuun 5 vuotta sitten)?

Tai haluaisiko joku mahdollisesti allekirjoittaa tämän adressin: http://www.adressit.com/matkalla_dinosaurusten_kanssa-dvdsta_uusintapainos

Jaksot

1. Uutta elinvoimaa

Triaskausi 220 miljoonaa vuotta sitten
Jakson lajit:
Coelophysis
Postosuchus
Placerias
Plateosaurus
Cynodontti
Peteinosaurus


2. Jättiläisten aika
Myöhäisjurakausi 155 miljoonaa vuotta sitten
Jakson lajit:
Diplodocus
Brachiosaurus
Stegosaurus
Allosaurus
Ornitholestes
Anurognathus


3. Julma meri
Myöhäisjurakausi 149 miljoonaa vuotta sitten
Jakson lajit:
Ophthalmosaurus
Cryptoclidus
Liopleurodon
Eustreptospondylus
Rhamphorhynchus


4. Taivaan valtiaat
Varhaisliitukausi 127 miljoonaa vuotta sitten
Jakson lajit:
Ornithocheirus
Tapejara
Iguanodon
Utahraptor
Polacanthus
Iberomesornis


5. Metsän henget
Liitukauden keskivaihe 106 miljoonaa vuotta sitten
Jakson lajit:
Leaellynasaura
Muttaburrasaurus
Kääpiöallosaurus
Koolasuchus


6. Dynastian loppu
Myöhäisliitukausi 65 miljoonaa vuotta sitten
Jakson lajit:
Tyrannosaurus
Ankylosaurus
Torosaurus
Anatotitan

3
UFO-asiakirjojen joukossa on kirje, jonka mukaan Churchill määräsi sodan aikaisen UFO-kohtaamisen salaiseksi 50 vuodeksi.
Britannian entinen pääministeri Winston Churchill halusi salata sodanaikaisen UFO:n ja lentokoneen kohtaamisen.

UFO-Asiakirjat paljastavat silminnäkijähavaintoja, hahmotelmia ja salaisia dokumentointeja salaperäisistä kohtaamisista Iso-Britanniassa.

Nyt paljastetuissa papereissa kerrotaan tapauksesta, jossa armeijan lentäjä kohtasi tuntemattoman lentävän esineen toisen maailmansodan aikana. Juuri tämän tapauksen pääministeri Winston Churchill halusi salata 50 vuoden ajan.

Suurin osa tapauksista on voitu selittää esimerkiksi meteoriittien palamisella ilmakehässä, mutta moni niistä on jäänyt arvoitukseksi.

Asiakirjat kertovat myös 1990-luvulla tapahtuneista kohtaamisista. Yhden mukaan lentokoneen kapteeni oli törmätä UFOon laskeutuessaan Manchesterin lentokentälle vuonna 1995. Maassa ollut silminnäkijä teki luonnoksen UFO:sta ja kuvaili sen 20-kertaa jalkapallokentän kokoiseksi.

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2010080512147160_ul.shtml

4
Kirottu kännykkänumero? Kaikki omistajat kuolivat


 Bulgarialainen Mobitel-yhtiö on sulkenut kännykkänumeron, jonka kaikki omistajat kymmenen vuoden ajalta ovat kuolleet yksi toisensa jälkeen. Numero on 0888 888 888, kertoo Daily Mail.

Numeron ensimmäinen haltija oli Daily Mailin mukaan Mobitelin ex-toimitusjohtaja. Hän kuoli syöpään vuonna 2001, vain 48-vuotiaana.

Seuraavaksi numero siirtyi bulgarialaiselle mafiapomolle. Hänet ammuttiin Hollannissa kuoliaaksi vuonna 2003. Asialla oli ilmeisesti palkkamurhaaja.

Numero siirtyi huumekaupoista syytetylle liikemiehelle. Hänet ammuttiin intialaisessa ravintolassa Sofiassa vuonna 2005.

Liikemiehen jälkeen numeroa ei poliisin pyynnöstä annettu kenellekään. Nyt se on Daily Mailin mukaan poistettu kokonaan käytöstä. Mobitel ei kommentoi syytä.

IS soitti numeroon 0888 888 888 käyttäen Bulgarian maakoodia 359. Nauhoitteen mukaan kyseinen matkapuhelinnumero on suljettu tai kuuluvuusalueen ulkopuolella.

http://www.iltasanomat.fi/uutiset/ulkomaat/uutinen.asp?id=2165293

5
Nuoren miehen muumioitunut ruumis puku päällään. Tällainen löytö odotti moskovalaisen kerrostaloasunnon remonttimiehiä, kun he piikkasivat auki asunnon seinän.

Miehen henkilöllisyyttä ei ole vielä varmasti selvitetty, mutta tutkijat epäilevät hänen olevan asunnon edellinen omistaja. Mies oli nähty viimeksi vuonna 2005, kun hän teetätti asunnossaan niin ikään remonttia.

Komsomolskaja Pravdan mukaan mies oli tuonut tuolloin asuntoonsa ryhmän vierastyöläisiä, jotka olivat kotoisin entisen Neuvostoliiton etelätasavalloista.

Yllättäen remontin äänet olivat hiipuneet, ja sen jälkeen naapurit olivat ryhtyneet valittamaan asunnosta kantautuvasta hajusta.

Paikalle oli kutsuttu miliisi, joka oli löytänyt yhden Tadzhikistanista kotoisin olleen remonttimiehen ruumiin asunnon lattialta. Asunnon omistaja oli kuitenkin kadonnut jäljettömiin, joten hänet oli etsintäkuulutettu.

Outo haju oli kuitenkin jatkanut tuloaan asunnosta, mutta uusista etsinnöistä huolimatta mitään muuta ei silloin löydetty.

Asunto suljettiin rikospaikkana eikä siinä asunut vuosikausiin ketään, kunnes tutkimukset lopetettiin ja asunto luovutettiin vastikään uudelle omistajalle. Vasta hänen remonttinsa alkoi tuoda lisävalaistusta tapahtumiin, kun hän päätti avata seinän, joka näytti jälkikäteen muuratulta.

- On mahdollista, että asunnon edellinen omista yritti surmata kaikki remonttiapuna olleet vierastyöläisensä. Hän onnistui kuitenkin saamaan hengiltä vain yhden, jonka jälkeen muut muurasivat hänet itsensä seinän sisälle, tutkijalähde sanoi lehdelle.

http://www.iltasanomat.fi/uutiset/ulkomaat/uutinen.asp?id=2153029

6
Lemmikki 5/2010 (s. 46, Kysy koirista)

"Mopsiparat on valitettavasti jalostettu sellaisiksi, että niiden normaali hengittäminen on lähestulkoon mahdotonta. Kun kuono on aina vaan jalostettu lyhyemmäksi ja lyhyemmäksi, onn aiheutettu tilanne, jossa nenässä ja nielussa normaalisti olevat rakenteet eivät enää mahdu olemaan, vaan vievät tilaa hengitysilmalta. Ahtaus alkaa jo sieraimista, jatkuu nenäkuorikoissa, ja ahdas nielu ja hyvin paksu ja pehmeä pitkä kitalaki aiheuttavat sen, että mopsin on kovin vaikeaa normaalioloissakaan saada henkeä kulkemaan. Seurauksena on kuorsausta ja rohinaa. Varsinin lämpimillä keleillä tai rasituksessa hengitysvaikeudet ovat vielä pahempia. Mopsi vanhetessa ongelmat yleensä pahenevat, koska jatkuva hankaus nielun alueella aiheuttaa kudosten paksuuntumista. Tämä ongelma koskee enemmän tai vähemmän kaikkia lyttykuonorotuja. Asiaan olisi puututtava, ja koetettava saada yleinen mielipide suosimaan hieman pidempikuonoisia lyttykuonoja. Onhan hengittäminen kuitenkin elämän ehto."

Ja pistän tähän vielä linkit, mistä näkee, että millä tavalla mopsi on muuttunut:
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/5/5a/William_Hogarth_006.jpg/462px-William_Hogarth_006.jpg
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/4/47/Gadget_the_pug_expressive_eyes.jpg/800px-Gadget_the_pug_expressive_eyes.jpg


7
http://www.iltasanomat.fi/uutiset/ulkomaat/uutinen.asp?id=2088675

Eläinpuistostaan kuuluisan Kolmårdenin kylän kahvilan omistajat tekivät karmean löydön ryhtyessään remontoimaan puurakenteista kahvilaansa. Vanhan rantakahvilan seinän sisältä putosi näkyviin luita ja hampaita.

- Olimme purkamassa yhtä seinää, kun sieltä alkoi putoilla luunpaloja ja hampaita, kertoi Ettanin käsityökahvilan omistaja Kicki Wolmsten Bünzli Aftonbladetin verkkolehdelle.
- Se vaikutti ihan paloitellulta ihmisruumiilta, järkyttynyt Kicki kertoi.

Toisen silminnäkijän mukaan seinästä pudonneiden luunpalojen joukossa näytti olevan leukaluu, selkänikamia ja yksi suurempi luu, joka oli ilmeisesti reisiluu.
Seinä sisältä näytti pudonneen myös jokin vaatekappale.
Löytyneiden luiden ikä ei ole vielä poliisin tiedossa. Luut analysoidaan ja poliisi selvittää, voidaanko ne kytkeä johonkin alueella kadonneeseen henkilöön.

8
Artikkeleita / Kuolemaa ennustava kissa
« : 02.02.10 - klo:15:02 »
http://www.iltasanomat.fi/uutiset/ulkomaat/uutinen.asp?id=1902572


Oscar asuu Rhode Islandilla sijaitsevassa vanhainkodissa. Kun joku hoitokodin asukkaista on kuolemaisillaan, kissa käpertyy tämän viereen nukkumaan.

Vanhainkodin henkilökunta havaitsi kissan oudon ominaisuuden, kun se oli puolivuotias. Nyt viisivuotias kissa on aavistanut oikein noin 50 potilaan kuoleman.

10
Kirjoitelmat / Vanhat koulukirjoitelmat
« : 01.01.09 - klo:14:20 »
Eli vanhoja kirjoitelmia, mitä on kirjoittanu koulussa joskus ala-asteella.
Itte oon kirjottanu tälläsiä eka- ja tokaluokilla (mukana kirjotusvirheet):

ELÄMYKSIÄ NARNIA TEATTERISSA
Valot olivathienot esimerkiksi punainen ja sininen keltainen olimyös hieno. vihreä oli hieno mutta kuitenkin kaikki olivat hienoja vaoja. Keltaisetvalorenkaat olivathienoja ja oranssi. Sininen ja punainen olivat hienoinmat värit ja keltainen mutta myös oranssi. ja vihreä ja ruskea kaikista hienoimmat värit ovat sinine, keltainen ja oranssi ja vihreä vihreät valot olivat hienoja

DINO
Olipa kerran dino se syö kaiken elävän joka sen eteen sattuu. Eikä sitä voi tappaa, jos sen yrittää tappaa ei kerkeä tehdämitään niin on jo pää poikki.
LOPPU

KUMMITUKSEN SEIKKAILU
Olipakerran kummitus Joka oli iso ja kammottava joka meni linnaan. sitten se löysi piikkipallon.
LOPPU

ÖRKKI, OOO, ÖÖÖ JA III
Olipa kerran Örkki, Ooo, Ööö ja Iii ne asuivat hämeen linnassa ja ne kummittelivat siellä. Kaikki ihmiset lähtivät karkuun. Oliniillä myös hirviökoira Max, ne söivät eläimiä.

11
Järkyttävä turkisvideo Kiinasta tai jostain sieltä. Videolla näytetään ku ne heput tappaa supe iskemällä niitä maahan. Kaikki ei kuitenkaa kuole ja sit ne nyljetään elävältä!!!!!

Sit siin yhes kohas näkyy ku yks nyljetty supi nostaa päätää ja kattoo kameraa. Se näyttää iha The Thing - "se" jostakin-leffan hirviöltä ku sil ei oo ollenkaa ihoa ja veriset hampaat näkyy ku sil ei oo poskia.

Ja sit kaikki hienostorouvat kulkee kaupungillla turkki päällä ja chihuahua käsilaukussa (joka o tehty kobrannahast) ja väittää olevansa eläintenystäviä mitkä ei oo ikinä tehny pahaa kärpäsellekkää.
 
Katso omalla vastuulla

Katsoin aiheelliseksi vähän siistiä laittamaasi linkkiä, etenkin kun siinä sanomasi mukaan on melko raakaa materiaalia ja kun kuitenkin täälläkin käy melko nuorta väkeä, joten et kai pistä pahaksesi, että laitoin tuohon linkkiin tuollaisen tekstin.
T: Nefertiti

12
Yleinen keskustelu / Amerikkalaiset "eläintenpelastajat"
« : 16.10.08 - klo:19:13 »
Etin hetki sitten googlella kuvia valkopäämerikotkista, kun huomasin yhen kuvan missä on valkopäämerikotka, jolta puuttu melkeen koko ylänokka. Sit ku klikkasin sitä kuvaa et näkisin et mitä sille on oikee tapahtunu, ni siin sanottii et se lintu on löydetty jostain Alaskasta v. 2005 ja ja jotkut "eläintenpelastajat" on yrittäny tehä sille uutta ylänokkaa siitä asti. Varmaan järkevää yrittää pitää se väkisin hengissä, kukaa ei varmaa oo ajatellu et se lintu olis varmaa paljon onnellisempi jos se ois lopetettu. Ne ei heput ei oo yhtää ajatellu asiaa sen kotkan kannalta. Varsinki, ku se joutuu olemaa sit koko loppuelämänsä vankeudessa. Ja se on ollu jo 3 vuotta ilman ylänokkaa. Eihän se pysty ees sukimaa itteään! Amerikkalaiset on idiootteja..
Täs osottees on kuva  siit valkopäämerikotkasta
http://www.dhadm.com/content/a-disfigured-bald-eagle-is-about-to-get-bionic-attachments/

13
Yleinen keskustelu / FXhome EffectsLab
« : 19.08.08 - klo:19:12 »
Tietäiskö joku miten kyseisen ohjelman efektit saa näkymään videolla?

14
Yleinen keskustelu / Scary Scavenger Hunt
« : 17.08.08 - klo:16:16 »
Tietäiskö joku mitä Scary Scavender Huntin musiikkihuoneessa pitäis tehä? Jossakin luki, että pitää painee mieleen missä järjestyksessä soittimet soi ja klikata niitä sitten siinä järjestyksessä, mutta kun ei siinä soi kuin vain yksi soitin vaikka kuinka kauan odottelisi.

Sivuja: [1]
Copyright © 2000 Juplin.net. All Rights Reserved. Design by Juplin.