Menu

Näytä viestit

Tämä jakso sallii sinun katsoa tämän jäsenen kaikkia viestejä. Huomaa, että näet vain niiden alueiden viestit, joihin sinulla on nyt pääsy.

Näytä viestit Menu

Viestit - Moody

#1
Myytit / Avaruusoliot ja Ufot
24.07.07 - klo:13:15
Herätetään tämäkin aihe nyt henkiin tuomalla se uudelle keskustelufoorumille (mutta tällä kertaa laajemmalla aloitusviestillä).
Eli aiheena on avaruusoliot ja ufot, mitä mieltä olette?

Avaruusolento

(engl. alien, extraterrestial, ET, extraterrestial intelligence, ETI, humanoid, little green man). Maan päällä vierailevat avaruusolennot ovat esiintyneet monissa eri muodoissa. Ne ovat olleet pieniä vihreitä miehiä, kirkkaita valo-olentoja, karvaisia hirviöitä, muodottomia möykkyjä, robotteja, sekä hyöteisiä tai matelijoita muistuttavia olentoja.
Nykyiseksi standardiksi on muodostunut pieni valkoinen tai harmaa humanoidi, jolla on iso pää ja pieni vartalo, sekä suuret mantelinmuotoiset silmät. Pään ja kehon kokosuhde korostaa humanoidien mentaalista kehittyneisyyttä: avaruusolioiden henkiset ominaisuudet jättävät varjoonsa (ihmisille usein ongelmallisen) kehon. Lisäksi suuri pää viestittää humanoidien olevan ihmisiä älykkäämpiä.

Avaruusolioiden väitetään usein kommunikoivan telepaattisesti. Jotkut ihmiset kertovat välittävänsä avaruusolioiden viestejä automaattikirjoituksen avulla. Vaikka viestit sisältävätkin sinällään hyödyllisiä ohjeita ("eläkää sovussa toistenne ja luonnon kanssa" jne.), ne eivät sisällä mitään merkittävää, mitä joku ihmisolento ei olisi jo aikaisemmin todennut.


http://www.skepsis.fi/ihmeellinen/avaruusolento.html


Ufo

(engl. unidentified flying object, UFO). Ufolla tarkoitetaan tunnistamatonta lentävää esinettä, usein epätavallista valoilmiötä. Yli 90% ufoista tunnistetaan esimerkiksi raketeiksi, sää- ja tutkimuspalloiksi, linnuiksi, meteoriiteiksi, planeetoiksi tai suoranaisiksi huijauksiksi. Näistä tunnistetuista ufoista tulee ifoja, tunnistettuja lentäviä esineitä. Varsin pieni osa jää siis varsinaisiksi tunnistamattomiksi ufoiksi. Monet uskovat näiden selittämättömien havaintojen kertovan avaruusolioiden vierailuista Maassa.

http://www.skepsis.fi/ihmeellinen/ufo.html


Siinä oli perustietoa, lisää aiheeseen liittyvää mukavaa tavaraa löytyy seuraavilta sivustoilta:
Myytit ja Legendat
Alienphotos
Paranormaali blogi

Btw. olisi kivaa jos saataisiin keskustelua aiheista Hopkinsvillen peikot, Roswellin tapaus, Flatwoodsin hirviö jne.


Itseäni on viimeaikoina kiinnostanut erittäin paljon myös Operaatio ET, mielipiteitä?