Juplin.net

Keskustelu => Yleinen keskustelu => Aiheen aloitti: Floora - 26.09.07 - klo:10:53

Otsikko: Tatuoinnit ja lävistykset
Kirjoitti: Floora - 26.09.07 - klo:10:53
Mitä mieltä olette, koristeita vai kamaluuksia? Onko itsellänne tatuointeja tai lävistyksiä? Kokemuksia ja ajatuksia =)

Itse olen pitkään suunnitellut tatuointia sekä sen hakatuttamista mutta perfektionisti-minäni haraa vastaan. Onko se tarpeeksi hyvä, mihin sen otan, mitä jos huomaan löytäväni (lue: etsiväni) virheitä siitä jälkeenpäin. Ei pitäisi ajatella näitä asioita, se vaan on hieman hankalaa kun itse suunnttelen sen juuri sen takia että se olis juuri minua.

Toinen jota olen pitkään miettinyt on kielilävistys. Se piti hankkia jo tuossa kesälomalla mutta mutta.. ei saanut aikaiseksi ajanvarausta ja toisaalta pari viikkoa pussaamatta kultaani vaikuttaa jotenkin ylitsepääsemättömän hankalalta tehtävältä. Toinen mitä jännitän on työni, puhelinvaihteessa kun se suu, kera selkeän artikulaation, on verrattavissa työkaluun. Osa sanoo ettei ongelmia tule, toisilla taas joidenkin konsonanttien lausuminen tuotti ainakin aluksi ongelmia. Sattuuko sen ottaminen..
Otsikko: Vs: Tatuoinnit ja lävistykset
Kirjoitti: Julle - 26.09.07 - klo:11:04
Mahtavaa että tuli tämmönenki aihe tänne! Hitto, ku ei ite oo hoksannu! :D Mutta onneks meillä on Floora joka hoksas. :) Mutta nii, en tiä luetaanko korvakoruja lävistyksiks, mutta 4 semmosta roikkuu vasemmasa, ja kolme oikeasa, ja yks tatuointiki koristaa ihoa tällä hetkellä! Tekis vaan nyt jo mieli paukauttaa heti vaikka kolme uutta tatuointia nahkaan, ku vaihtoehtoja löytyy, mutta ei oikeen aikaa! Ja rahaakaan ei niin paljoa taida vielä olla. :) Ja yks lävistys on ollu silmäkulmassa, muttaku tuli valtio, eli armeija vastaan, nii pakkohan mun oli sitte siitäki luopua, mutta se on tulosa kohta takasi, ja nenään rustoon ois tarkotus kans pistää. :) Jos teillä on kuvia teidän tatuoinneista, nii ois hienoa jos sais näytille! Tässä olis oma veijarini.
http://muusikoiden.net/dyn/users/27702.jpg Ei mikään paras mahdollinen kuva, mutta ei oo muitakaan tällä hetkellä siitä...
Otsikko: Vs: Tatuoinnit ja lävistykset
Kirjoitti: Floora - 26.09.07 - klo:12:46
..en tiä luetaanko korvakoruja lävistyksiks, mutta 4 semmosta roikkuu vasemmasa, ja kolme oikeasa..

Kjeh! Eiköhän nekin ole ihon lävistäviä koruja ;) Itse ottaisin mielelläni lävistyksen alahuuleen kun nämä suupieleni näyttävät luonnostaan alspäin niin se ehkä hieman kompensoisi.. ja näyttäisi kyllä muutenkin hyväkltä :D mutta mutta.. asiakaspalveluammatti, minkäs teet.

Veikeän näköinen tuo tatuointisi, mistä idea?! Itselleni olen kaavaillut Fenix-aiheista kuvaa joskin en lintua.. sitten joskus kun se on viimeistelty eli iholla voin yrittää saada kuvaa tänne.
Otsikko: Vs: Tatuoinnit ja lävistykset
Kirjoitti: Juplin - 26.09.07 - klo:13:10
Kävimme tuossa viime keväänä kaveriporukalla Unkarin Budapestissa. Olin harkinnut tatuoinnin ottamista jo pitkään, ja ennen reissuun lähtöä olin päättänyt että otan tatuoinnin määränpäässämme.

Pari päivää meni kun kaupunkiin tutustuin ja etsin sopivaa liikettä mihin uskaltautuisin astumaan sisään. Viimein sellainen löytyi. Liikkeen nimi oli White Horse Tattoo - http://www.whitehorsetattoo.hu/.

Siitä sitten vaan rohkeasti koputtamaan ovea joka oli lukossa. Hetken päästä oven tuli avaamaan liikkeen miespuolinen tatuoija. Kysyin huonolla englanninkielelläni että puhuiko kaveri englantia, ja tämä vastasi että hieman. Siitä sitten selitin asiaani ja kaveri vinkkasi minut sisään. Kysyin tältä olisko hänellä joitain kuvia aikaisemmista töistään ja ylipäänsä kuvamateriaalia erilaisista tatuoinneista, sillä en ollut vielä ihan tietoinen millaisen kuvan haluaisin. Kaveri ojensi minulle nipun kansioita ja ryhdyin selailemaan kuvia.

Vaikka kuvat olivatkin näyttäviä, eivät ne oikein tuntuneet minulle luontevilta ja en usko että ne olisivat olleet sellaisia, mitä haluaisin loppuelämäni ihossani kantaa. Niinpä kysyin mieheltä olisko tällä jotain kuvia skorpioneista, sillä pitkään olin miettinyt juuri sellaisen kuvan ottamista. Onhan kyseinen tatska aika klisee, mutta kun sattuu olemaan horoskooppini. Mies ojensi minulle taas uuden kansion, kysyi vielä että haluaisinko realistisen näköisiä kuvia vai joitain muita. Vastasin että en oikein tiedä, sillä en ollut tuostakaan vielä varma.

No, rupesin taas selailemaan kuvia ja siinä se sitten oli. Yksi kuva iski minulle silmään ja päätin, että tuon minä otan. Näytin kuvaa miehelle ja tämä nyökkäsi. Sovimme että tulen seuraavana aamuna liikkeeseen klo 10.00. Normaalisti liike aukeaisi vasta tuntia myöhemmin. Mies olisi tarjonnut minulle aikaa iltapäivälle, mutta selitin tälle, että olen palaamassa seuraavana päivänä takaisin Suomeen, niin kuin olinkin, ja lentokentällä piti olla jo aikaisin iltapäivällä. Niinpä kaveri päätti tehdä tuntia pidemmän vuoron.

Seuraavana päivänä sitten palasin liikkeeseen. Kyseessä oli kaksikerroksinen putiikki. Odotustila alhaalla ja itse toimenpidehuone yläkerrassa. Mies neuvoi minut istumaan odottamaan ja meni yläkertaan valmistelemaan työtään. Hetken päästä hän vinkkasi minut ylös.

Siinä sitten selitin että haluaisin kuvan oikeaan hartiaani. Mies piirsi haluamaani kohtaan luonnoksen ja kysyi mielipidettäni siitä. Jo tuossa vaiheessa olin fiiliksissäni, sillä kuva näytti juuri siltä miltä sen toivoinkin. Sitten ei muuta kuin työhön. Toimenpide ei mielestäni sattunut juuri yhtään, hieman nipisti ja tuntui lähinnä siltä kuin lyijykynän terällä piirrettäisiin ihoon. Kaveri kyseli aina aika-ajoin fiiliksistä, ja muutenkin monesti selitti miten projekti eteni. Mies oli hyvin mukavan ja ammattitaitoisen oloinen. Siinä lomassa juttelimme niitä näitä. Kaveri kyseli, miksi olin Unkarissa ja selitin että tulimme kaveriemme kanssa lomailemaan. Sitten hän kyseli Suomesta niitä näitä, kuten esimerkiksi vesistöistämme yms. Kumpikaan meistä ei puhunut hyvää englantia, mutta tulimme ymmäretyiksi kuitenkin.

Noin puolentoistatunnin kuluttua homma oli valmis. Mies levitti kuvion päälle rasvaa ja asetti sen jälkeen päälle muovikelmun ja teippasi sen kiinni ihoon. Mies neuvoi ostamaan apteekista Bepanthen-voidetta ja rasvaamaan kuviota aina aika-ajoin. Han antoi myös kortin jossa oli tatuoinnin hoidosta tarkemmat ohjeet. Itse tatuointi maksoi 15 000 forinttia, eli vissiin noin 60 euroa. Olin oikein tyytyväinen lopputulokseen ja annoin kaverille vielä lisäksi 1000 forinttia tippiä. Eihän se paljoa ole, noin 4 euroa, mutta onpahan kuitenkin. Sitten kiitin sekä toivotin hyvät jatkot ja lähdin paluumatkalle kohti Suomea.

Tatuoinnin teossa itsessään ei ollut mitään vikaa, mies osasi hommansa, mutta itse hölmönä noin viikkoa myöhemmin raavin kutiavaa ihoa, ja niinpä siitä lähti hieman väriä irti parista kohdasta. Käyn sen täällä Suomessa jossain välissä paikkaamassa. Jos Budapestiin aikoo joku mennä tatuointia ottamaan, suosittelen lämpimästi kyseistä liikettä.

Skorpioni
(http://boogaloo.irc-galleria.net/l/images21/00/02/45/39/68203735.jpg?h=e5d2a9f797685ce012458c047febebe02ae7b05a&t=1246714485)

Nyt suunnitelmissani olisi ottaa myös vasempaan käteeni jonkinlainen kuvio.

ps: Niin ja joo, onhan mulla molemmissa korvalehdissä reiät korvakorulle, mutta aika harvoin niitä enää nykypäivänä tulee käytettyä. Joskus saatan räväyttää ja laittaa jotkut killuttimet korvaan, jos vaikka satun viihteelle lähtemään.
Otsikko: Vs: Tatuoinnit ja lävistykset
Kirjoitti: Julle - 26.09.07 - klo:23:02
..en tiä luetaanko korvakoruja lävistyksiks, mutta 4 semmosta roikkuu vasemmasa, ja kolme oikeasa..
Veikeän näköinen tuo tatuointisi, mistä idea?! Itselleni olen kaavaillut Fenix-aiheista kuvaa joskin en lintua.. sitten joskus kun se on viimeistelty eli iholla voin yrittää saada kuvaa tänne.


Tuo kuva on peräisin armeija ajoilta, kun yks kaveri piirsi tuollasen lyijykynä piirustuksen, johon kuului vielä sellane härpäke tuohon sen jalkojen alle, mutta sen otan myöhemmin tuohon. :) Aattelin jo silloin, ku näin tuon kuvan, että tuosta otan vielä tatuoinnin, oli niin komea! :D
Otsikko: Vs: Tatuoinnit ja lävistykset
Kirjoitti: Nuubialainen Prinsessa - 28.09.07 - klo:23:39
Hieno aihe Floora!

Jännä tuo siun tatska Julle. Itse piirretyt tai erityisesti piirrätetyt tatskat on kaikkein persoonallisimpia :)

Itsellänikin on kaksi tatuointia ja napalävistys(jossa punainen sydän koru). Ensimmäisen tatskan otin tosi pitkä aika sitten, en enää edes muista kauanko.. ja toisen tatskan otin pari vuotta ensimmäisen tatskan oton jälkeen. Sitten otin napalävärin, joka tulehtui ja oli tosi pahana noin puoli vuotta. Tajusin, että miun iho hylkii tiettyjä koruja. Kuumat saippuahauteet ja korun vaihto auttoivat ja tulehdus parantui, onneksi.

Ensimmäisen tatuioinnin ottaminen sattui, kun se oli aika lähellä luuta, nilkassa. Oisin halunnu sen hieman vielä alemmaksi, mutta otto ei suostunut laittamaan sitä alemmaksi, olis kuulemma menny liian lähelle sitä luuta. Toisen ottaminen ei sattunut. Napalävistys sattui ihan he..sti, enkä olis ottanut sitä, jos oisin tiennyt sen ennen ottamista, vaikka se kirpaisikin vain hetken. Miulla on semmonen pieni vika, että oon veri- ja piikkikammonen, joten vaati aikamoista keskittymistä, etten karannut sieltä tatuointipenkiltä karkuun ja lävistyksen jälkeen meinasin itseasiassa pyörtyä. Piti pitkällään lepäillä jonkun aikaa kun alkoi sumeta silmissä.


Jalassa miulla on tripali ja alaselässä perhonen. Perhonen toi mieleen miulle sellasen mielikuvan villistä ja vapaasta mielestä, jota ei kahlehdi mikään.

Tribali
(http://i226.photobucket.com/albums/dd50/nuubialainen_prinsessa/tatuoinnit002.jpg?t=1191048964)

Perhonen
(http://i226.photobucket.com/albums/dd50/nuubialainen_prinsessa/tatuoinnit001.jpg?t=1191049204)Hmm..nuo tatskat näyttää jotenkin paljon isommilta..johtuu varmaan siitä, että kuvat on otettu  tosi läheltä..
Otsikko: Vs: Tatuoinnit ja lävistykset
Kirjoitti: thehunter - 29.09.07 - klo:07:53
Itselläni on kaks ristiä pohkeis/2 tähteä tuos vyötäröl/2 tähteä olkapäitten alla/ navan ympäri aurinko/niskas pentagrammi jossa vuohenpää/kielikoru... Ja toivon et saan täytettyä kehoni kuvista 4 vuoden sisään...
Otsikko: Vs: Tatuoinnit ja lävistykset
Kirjoitti: Mina - 04.10.07 - klo:09:19
Minun piti tämä aihe tänne laittaa mutten saanut kirjotettua järkevästi mtn ekaan kommenttiin.. hyvä Floora! Eli miulla on 8 lävistystä korvissa, 4 molemmilla puolilla, kieliläväri ja huuliläväri. Ja sitten oikeessa olkapäässä lohikäärmetatuointi (laitan joskus jonkun hienon kuvan) ja vasemmassa ranteessa ja osittain kämmenselällä skorpioni. Molemmat samana vuonna otettu ja aika tuoreita. Lohikäärme parani hyvin ja väri pysyi, skorpionista lähti osittain, mutta tatuoija lupasi korjata ilmaiseksi. Olisin tuosta ollut jonkun verran valmis maksamaankin.. Kieliläväri teki kipiää, mietin että olisinko ottanut jos olisin tiennyt kuinka paljon sattui ja kuinka paljon näin nälkää viis päivää lävärin ottamisen jälkeen :D Huuleen ei sattunut ollenkaan
Otsikko: Vs: Tatuoinnit ja lävistykset
Kirjoitti: Julle - 04.10.07 - klo:14:50
Pakko mainita, että vkl sain uuden korvakorun lisää oikeaan korvaan, eli nyt on 4 molemmisa, ja nenäsäki kävi yks koru! :) Eli tyttöystävä rei'itti mua taas ja korvaan ja nenään paukautti, mutta ikävä kyllä nenäkoru tuli vähän liian alas, eikä näyttäny sitte niin hienolta ku piti, ja sitte ku yritettiin toisen kerran, nii meni liian ylös, ja tais osua rustoon. :D Se oli kyllä sääli, oon pitkään haaveillu nenäkorusta. Niinku monesta muustaki läväristä! :)
Otsikko: Vs: Tatuoinnit ja lävistykset
Kirjoitti: Nefertiti - 05.10.07 - klo:08:58
Mulla ei ole kuin kaks lävistystä kummassakin korvasa ja vain toiset (vanhemmat) on käytässä siksi kun nää toiset syystä tai toisesta ärtyi, niin että päätin käyttää vain yksiä korvakoruja.
Tatuoinnista oon haaveillu, mutta en taida uskaltaa ottaa, kun avokki ei niistä pidä, enkä myöskään hirveesti pidä neuloista. Mutta toisaalta houkuttais ottaa joku lohikäärme tai joku muu kaunis tatska olkapäähän.
Otsikko: Vs: Tatuoinnit ja lävistykset
Kirjoitti: Mina - 05.10.07 - klo:20:48
Miksei se avokki niistä tykkää?? :( Kyl kannattaa ottaa joku tatuointi jos oikeesti sellasen haluaa, mut just sitä mitä muutkin on täällä sanonu ett ei mtn sellasta hetken huumassa vaan sellasen mitä on sitte valmis kantamaan loppuelämänsä. Hassu tilanne tuo, minen kyllä välttämättä ottais jossei avokki tykkäis, mutta toisaalta, minun nahkahan se on, ei sen.. Ja ei sitä tatuointineulaa kannata pelätä ollenkaan, se ei todellakaan satu, ainakaan jos olkapäähän otat ja sitä neulaa ei edes näe koko tatuointihärvelistä ja muutenkin se liikkuu niin nopiaan.. Mutta, toivottavasti kiva kuva kävelee vastaan tai löytyy jollain muulla keinoin ja uskallat sen ottaa ja saat avokinkin hyväksyyn ^^ Ja jossei joku tajunnu niin pääasiassa Nefertitille tää kommentti :D
Otsikko: Vs: Tatuoinnit ja lävistykset
Kirjoitti: Floora - 24.01.08 - klo:09:02
Kieliläväri teki kipiää, mietin että olisinko ottanut jos olisin tiennyt kuinka paljon sattui ja kuinka paljon näin nälkää viis päivää lävärin ottamisen jälkeen :D Huuleen ei sattunut ollenkaan

Itse olen myös miettinyt tuota kieliläväriä ja kaikkialla on sanottu ettei se satu mutta ääk.. seurustelitko silloin kun otit lävistyksen? Pitäisi olla pari viikkoa pussailematta.
Otsikko: Vs: Tatuoinnit ja lävistykset
Kirjoitti: Mina - 24.01.08 - klo:09:11
Seurustelin, ja pystyin hyvin olemaan pussailematta, käsittääkseni kielto ei kuitenkaan koske kuin kielisuudelmia. Tosin parina ekana päivänä ei tullut mieleenkään lykätä suuhun yhtään mtn :D

Siitä sattumisesta, joillakin sattuu enemmän, toisilla vähemmän, todella yksilöllistä. Avokki pystyi toisen päivän iltana syömään varovasti leipää ja minulle se oli hankalaa vielä viidentenäkin päivänä vaikka onnistui. Ainahan se vähän sattuu kun lihaksesta jotain neulaa tms. läpi työnnetään, siksi en ymmärräkään yleensä asiasta tietämättömien selitystä että ei se mtn satu. Kerrankin kuulin yhdeltä tutulta, ettei voi sattua kun kielessä ei ole hermoja. Ei varmaan niin, miksi sitten kieleen pureminen sattuu?

Lävistyksen ottamista en kuitenkaan kadu ja jos minulla ei lävistystä olisi ja tietäisin paljon sattuu ja kuinka epämukava olo minulla oli sen jälkeen niin ottaisin kyllä siltikin :) Jännä asia että niihin jää koukkuun, lävistyksiin ja tatuointeihin siis.. Itse elävä todiste, oli pakko tuossa joulun välipäivillä mennä ottamaan nännilävistykset kumpaankin nänniin. Ensimmäinen yö oli tuskaa kun en kuunnellut lävistäjää ja nukkunut rintsikat päällä. Tyhmästä päästä kärsii koko kroppa.. Ja kolmas tatuointikin ollut jo kauan suunnitteilla, nättiä hämähäkkiä ei vaan ole löytynyt.. Tai nättiä lohikäärmettä, kumpikin käy ja itseasiassa molempi parempi :D
Otsikko: Vs: Tatuoinnit ja lävistykset
Kirjoitti: Floora - 24.01.08 - klo:09:20
Näin on, kipu ja sen kokeminen on niin yksilöllistä. Onneksi en ole neulakammosta koskaan kärsinyt. Itse olen pitkään miettinyt kielilävistyksen lisäksi huulilävistystä mutta työni ei sitä salli :( "ei kirkkaan värikkäitä hiusvärejä, kasvolävistyksiä tai vastaavaa" plääh.. Jos oikein nätisti esimieheltäni kysyn :)

Tatuoinnit on houkutellut jo pitkään mutta ongelmani on etten tiedä mitä ottaisin.. yleisimpiä mielessä pyörineitä teemoja ovat feeniks-lintu, liskot ja hämähäkit, kaikenmaailman satuolennot ja jumalattaret. Paha ongelmani vain on perfektionismi :/ ellei se ole just ja tasan se ei "kelpaa" mutta kun en saa mistään koskaan täydellistä, siis pääni sisällä. Esimerkiksi: rakastan maalaamista ja piirtelyä ja haluaisin maalata itselleni taulun öljyväreillä mutten osaa käyttää niitä enkä omista kangasta ja kun ajattelen ettei ole osaamista tai oikeita välineitä ei se voi toimia, tarvitsen osaamista ennen täydellisiä välineitä ja ilman välineitä en saa osaamista.. AARGH välillä hämmästyn omaa yksinkertaisuuttani.
Otsikko: Vs: Tatuoinnit ja lävistykset
Kirjoitti: theevilone - 30.01.08 - klo:12:35
Paha ongelmani vain on perfektionismi :/ ellei se ole just ja tasan se ei "kelpaa" mutta kun en saa mistään koskaan täydellistä, siis pääni sisällä. Esimerkiksi: rakastan maalaamista ja piirtelyä ja haluaisin maalata itselleni taulun öljyväreillä mutten osaa käyttää niitä enkä omista kangasta ja kun ajattelen ettei ole osaamista tai oikeita välineitä ei se voi toimia, tarvitsen osaamista ennen täydellisiä välineitä ja ilman välineitä en saa osaamista.. AARGH välillä hämmästyn omaa yksinkertaisuuttani.

Taidan ymmärtää sinua. Ikään kuin pitäisi oppia ennen kuin voi opetella. Tai alkaa. Vähän sama kun ihmiset miettivät etteivät voi mennä salille koska eivät osaa, ole jo valmiiksi timmejä tai ovat "läskejä". Sama koulun kanssa, ei voi mennä kun ei osaa. Sitten voikin miettiä että mitä varten sinne mennään... :)

Itse olen joskus kielikorua miettinyt, mutta en ole ottanut (ennemmin syynä oli oikomishoito, nykyään vain jotenkin jäänyt). Tatuointi olisi kiva, mutta kuten Floora, en voisi ikinä löytää niin täydellistä mallia tai tekijää että uskaltaisin. Enkä välttämättä tahdo "sotkea" ihoani niin pitkäaikaisella jutulla. Korvis riittänee tällä hetkellä.
Otsikko: Vs: Tatuoinnit ja lävistykset
Kirjoitti: Unissakulkija - 31.01.08 - klo:19:32
2 tatskaa löytyy. Toinen oikeasta olkapäästä (lohikäärme) ja toinen alaselästä (engl.kielinen teksti). Lisää pitäisi hommailla, mutta kovin ovat kalliita nuo ihokuvat. :p

Läväreitä ei ole, en niistä liiemmin välitä. Edes korvissani ei ole reikiä.
Otsikko: Vs: Tatuoinnit ja lävistykset
Kirjoitti: Floora - 21.05.08 - klo:16:01
Niin kauan sulla Mina kesti paraneminen kielilävärin otettuasi? Itselläni oli joskus kauhia tuska viisaudenhampaan poiston jälkeen joten olettaisin paranemisen olevan hankalaa osaltani :/ Se ei silti saa peräntymään.. rrkle
Otsikko: Vs: Tatuoinnit ja lävistykset
Kirjoitti: Mina - 21.05.08 - klo:22:32
No mulla oli viisurien poisto todella kivuton, mutta kieli oli kipee viis päivää ja about parisen viikkoa jouduin syömään todella varovasti etten vain pure sitä korua vahingossa :D Todella yksilöllistä, avokilla ei sattunut yhtään ja jo toisen päivän iltana söi leipää, mie en voinu kuvitellakaan mtn kiinteetä, jugurtilla mentiin :P
Otsikko: Vs: Tatuoinnit ja lävistykset
Kirjoitti: Floora - 22.05.08 - klo:08:18
Okei :/ noh toivotaan että kaikki menee hyvin.. Paha vaan kun ois yhdet valmistujaiset nyt lauantaina ja kolmet ens viikonloppuna. Ymmärsin että maitotuotteita pitäisi välttää sillä ne tuottavat jotain tiettyä limaa? Tiedä sitten olenko lukenut väärin.
Otsikko: Vs: Tatuoinnit ja lävistykset
Kirjoitti: Mina - 22.05.08 - klo:15:37
Emt, ei mulle ainakaan mtn tuollasta sanottu kun lävistyttämässä kävin, eikä hoito-ohjeissakaan mainittu muutakuin että voishan sitä Oral-Bllä purskutella aina syömisen jälkeen :)
Otsikko: Vs: Tatuoinnit ja lävistykset
Kirjoitti: Floora - 23.05.08 - klo:08:50
Käyn Helsingissä Skinkissä ottamassa ja nettisivuilla on ohjeet kirjattu ylös.

http://skink.fi/?page_id=7 ja tuolta löytyy perusteellista tietoa kielilävistyksestä ja sen hoidosta http://www.harness.fi/

Kerron maanantaina miten meni, todennäkösesti en pääse koneelle viikonloppuna kun en sellasta omista.
Otsikko: Vs: Tatuoinnit ja lävistykset
Kirjoitti: Floora - 24.05.08 - klo:18:38
No nyt on tappi kielessä ja jumankauta että on kipeä.. syötiin just kun olen siskoni valmistujaisissa niin sitä särkeekin vielä :/ turvoksissa on kuin mikäkin merimakkara! Eilen ei ollut ollenkaa kipeä... taitaapi kuulua asiaan.
Otsikko: Vs: Tatuoinnit ja lävistykset
Kirjoitti: Mina - 27.05.08 - klo:15:02
Mulla ei tuntunu missään oikeestaan ekana päivänä mut jessus tokana päivänä että teki kipeetä.. En edes viittiny yrittää mtn kiinteetä ekan pitsapalasen jälkeen kun suullisen pureskeleimseen meni lähemmäs 15 minuuttia :(
Otsikko: Vs: Tatuoinnit ja lävistykset
Kirjoitti: Floora - 28.05.08 - klo:09:52
Mullakaan ei ekana päivänä ollu ongelmaa, siis perjantaina mutta lauantaina oli syömisen kanssa aika lailla ongelmia. Siltkin tuli vedettyä muffinsia, jätskiä ja mansikoita :)

Nyt on jo paljon parempi, maanantaista lähtien ei oikeastaan ole ollut ongelmaa syödä leipää itseasiassa se oli melkeinpä helpompaa kun kieli oli turvoksissa eikä tappi siksi liikkunut suussa. Turvotus on kyllä jo lakannut ja voin syödä lähes mitä vaan :D
Otsikko: Vs: Tatuoinnit ja lävistykset
Kirjoitti: susi-ihminen - 05.08.08 - klo:11:30
Minulla ei ole lävistyksiä/tatuointeja, ei edes tavallisia korviksia. Asia korjautunee (toivon mukaan) vielä tämän vuoden puolella.

Haluaisin lävistyksen alahuuleen ja/tai kieleen, mutta ainakin huulikorun suhteen vastaus oli jyrkkä ei - kielikorusta en sitten tiedä, millaisen vastaanoton se saisi, kun ei kuitenkaan ois ns. "koko ajan näkyvillä". Nyt ihan lähiaikoina olisi kuitenkin tarkoitus ottaa vasempaan korvaan industrial.

Myäs Stam1nan hammaslogo olisi tarkoitus tatuoida johonkin käden nurkkaan - tähän sain itse asiassa vanhemmilta jopa suostumuksen, mikä on tietysti hieman outoa, kun järkeilee, että lävistyksestä sentään pääsee helposti eroo. Tatuointeja tulen varmasti hankkimaan useampiakin, mutta tuo hampaslogo nyt on ollut sellainen pidempiaikainen hullun haave.
Otsikko: Vs: Tatuoinnit ja lävistykset
Kirjoitti: Mina - 11.08.08 - klo:10:32
Wiih, itelle tulossa taas kaks läväriä, kulmaan ja septum (eli siis ns. sonninrengas). Innolla ootan, tosin avokki ei tuosta septumista tykkää :( Mitä ootte mieltä, pitäiskö silti ottaa sellainen?

Susi-ihminen, hassua, mun äiti oli enempi kielikorua vastaan, kun sain lävärin vängättyä läpi, niin sano että mieluummin alahuuleen, kun se näkyykin sitten johonkin. Kieliläväriä sain sitte vinkua kauemmin ja 20v lahjaks äiti lupas tuon kulmalävärin ^^  Se vielä hiukan huolettaa, että ootko oikeesti miettiny tuota Stam1nan logoa, kun et välttämättä kuitenkaan koko ikääs ko. bändistä tykkää, niin tatuointia on vaikee saada pois jossei siitä tykkääkään. Mutta jos oikeesti olet miettiny ja sen haluat, niin siitä vaan :)
Otsikko: Vs: Tatuoinnit ja lävistykset
Kirjoitti: Floora - 11.08.08 - klo:13:47
Jos itse tykkäät niin miksei!! :) itse en septumista niinkään pidä. Se sopii aika harvalle ja voi pahimmillaan saada kasvot hyvin sotkuisen näköisiksi. itse puoltaisin enemmän kieli- kuin huulilävistystä juuri siksi kun se ei näy ja koska huulilävistys kuulemma rikkoo alahampaat (heh kuin kielikoru ei sitä tekisi).
Otsikko: Vs: Tatuoinnit ja lävistykset
Kirjoitti: susi-ihminen - 11.08.08 - klo:17:42
Juh, en todellakaan tiedä, miksi isä on niin jyrkästi kasvolävistyksiä (oikea termi?) vastaan, joten luulen tosiaan, ett se kielilävistys olisi pienempi paha (jos huomaisi moisen olemassaoloakaan) niistä kahdesta.

Lainaus käyttäjältä: Mina
Se vielä hiukan huolettaa, että ootko oikeesti miettiny tuota Stam1nan logoa, kun et välttämättä kuitenkaan koko ikääs ko. bändistä tykkää, niin tatuointia on vaikee saada pois jossei siitä tykkääkään. Mutta jos oikeesti olet miettiny ja sen haluat, niin siitä vaan :)
Onhan tuota tullut vakavasti harkittua. ^^ Ihmisiltä on tullut sen verran mielenkiintoisia reaktioita tämän suhteen, että on siinä saanut harkita useammin kuin kerran, että haluanko minä tosiaan kyseisen tatuoinnin ja mikä sen arvo/merkitys loppujen lopuksi on.
Otsikko: Vs: Tatuoinnit ja lävistykset
Kirjoitti: Mina - 13.08.08 - klo:22:22
Jos itse tykkäät niin miksei!! :) itse en septumista niinkään pidä. Se sopii aika harvalle ja voi pahimmillaan saada kasvot hyvin sotkuisen näköisiksi. itse puoltaisin enemmän kieli- kuin huulilävistystä juuri siksi kun se ei näy ja koska huulilävistys kuulemma rikkoo alahampaat (heh kuin kielikoru ei sitä tekisi).

Huulikorussa voidaan käyttää bioplastia, eli eräänlaista muovia

Tämähetkisen tietämyksen mukaan Bioplast täyttää materiaalina lävistyskoruihin asetetut vaatimukset kaikkialla maailmassa.
* Bioplast on luonnonmukainen materiaali.
* Bioplast on joustava.
* Bioplast voidaan leikata mihin tahansa pituuten ja jengoittaa kaikille metalli- tai muovipalloille.
* Bioplastilla lävistetyillä tavataan vähemmän turvotusta ja tulehduksia.
* Bioplastilla tehdyt lävistykset paranevat nopeammin kuin muilla materiaaleilla tehdyt lävistykset.
* Bioplast ei aiheuta allergisia reaktioita (nikkelivapaa).
* Bioplast voidaa puhdistaa autoklaavissa 121 celsius asteeseen saakka.
* Bioplast on hinnaltaan erittäin kilpailukykyinen ja saatvana 8 värillä.
* Bioplast on yksi parhaista materiaaleista ensilävistyksiin.
* Vaikka Bioplast on testatessa todettu luonnonmukaiseksi, ei se anna takeita että koru sopisi 100 % varmuudella kaikille ihmisille. Jos saat Bioplastista oireita, valmistaja neuvoo kääntymään lääkärin puoleen.. :)

Lainasin Bald Fellowsin nettisivuilta (bfmyynti.fi) ja he ovat valmistajan sivuilta kopsineet tekstin :) Eli siis hammasystävällisempää materiaalia ja siksi suosinkin sitä kielikorussa :)
Otsikko: Vs: Tatuoinnit ja lävistykset
Kirjoitti: Floora - 14.08.08 - klo:08:25
Oho! Voihan viude jos olisin ton tienny olisin pyytänyt samantein bioplast pallon. Ei tämä kyllä vielä ole mitään vahinkoa aiheuttanut *koputtaa puuta*

Katselin netissä erilaisia palloja ja silmiin osui kaikennäköset pimeässä hohtavat ökkömönkijät :D kunhan pääsen tästä taloudellisesta ahdingostani niin pitää tilailla jotain.
Otsikko: Vs: Tatuoinnit ja lävistykset
Kirjoitti: Mina - 14.08.08 - klo:08:53
Hih.. itellä seuraavaks koko kielikorun hankkiminen kun jossain vaiheessa olen pureskellu tuon tapin aika ikävän näköiseks ja haluun isommat pallot :P
Otsikko: Vs: Tatuoinnit ja lävistykset
Kirjoitti: Floora - 15.08.08 - klo:11:17
itsellä on tullu toi koru tosi paljon eteenpäin. Ilmeisesti kroppa hylkii sitä oikein urakalla.
Otsikko: Vs: Tatuoinnit ja lävistykset
Kirjoitti: Julle - 21.08.08 - klo:20:17
Wiih, itelle tulossa taas kaks läväriä, kulmaan ja septum (eli siis ns. sonninrengas). Innolla ootan, tosin avokki ei tuosta septumista tykkää :( Mitä ootte mieltä, pitäiskö silti ottaa sellainen?

Tottakai sä sen otat, jos sä ite vaan haluat. :) Sun lärvis se on, joten etköhän sä saa niitata sen vaikka täyteen rautaa! :) Itekki oon haaveillu tuosta septumista pitemmän aikaa, mutta ei oo tullu vielä pistettyä! Jos kävis täsä syssymmällä nappaamassa sen, ja uuden tatuoinnin samalla. :)
Otsikko: Vs: Tatuoinnit ja lävistykset
Kirjoitti: Mina - 22.08.08 - klo:12:54
Heh, ku asuttas Julle samassa kaupungissa ni mentäs porukalla ottaa x) Septumit siis.. Juu, niin, oon ny aatellu ottaa sen, jos tää juttu sen takia sitte kaatuu ni jo on heikoissa kantimissa ja ihan hyväki sitte ett menis koko suhe nurin, minun mielestä.. Sori OT
Otsikko: Vs: Tatuoinnit ja lävistykset
Kirjoitti: Mina - 22.10.08 - klo:10:14
Dudiin, joku kuukauden verran ollu septumi lärvissä ja vielä ukko jaksaa kattella minua :D Täytyy sanoa että ai helvetti ku teki kipeetä, en vaan tyhmänä tajunnu etukäteen tuota.. Jos tää kasvais ulos tai reikä menis umpeen tms ni en kyllä ottais uudestaan enää, au.. Vesi vaan valu silmistä, ihmisen nokka on kuulkaa herkkä osa :D
Otsikko: Vs: Tatuoinnit ja lävistykset
Kirjoitti: Floora - 22.10.08 - klo:11:13
No aivan varmasti sattu! :D yhden pienen nenäkarvan nyppäsy saa omat silmät jo valumaan! Mutta sait otettua kuitenkin, wautsi :)
Otsikko: Vs: Tatuoinnit ja lävistykset
Kirjoitti: Mina - 24.10.08 - klo:11:11
Juu.. Teki mieli rääkästä ett nyt jumalauta ne pihdit irti etkä laita yhtään lisäreikää, jumankekka!! :D Mut sain koottua itteni ku pidin silmät kii
Otsikko: Vs: Tatuoinnit ja lävistykset
Kirjoitti: Nefertiti - 10.11.08 - klo:15:17
Mä olen pitkän aikaa miettinyt ottaisiko sitä tatuoinnin. Tiedän jo mitä haluaisin, nimittäin sellaisen samantapaisen lohikäärme tatskan vasempaan olkavarteen, kuin mitä tuolla sarjis hahmo Nemillä on.
Sen oon päättäny, että mitään tekstejä en nahkaani laita, sillä niitä on sitten hankala saada pois jos ne ei enää sovikaan.
Tuollainen pieni kuva on mukavampi ja siitä ei niin helposti haluakaan eroon, kuin joistain teksteissä, jossa on sen hetkisen seurustelukumppanin/puolison nimi. Se on sitten vähän p-mäinen homma jos sen nimen jälkeenpäin haluaakin pois(jos on eronnut tms), sillä sitähän ei sitten saa pois, ellei halua arpea nahkaansa.
Otsikko: Vs: Tatuoinnit ja lävistykset
Kirjoitti: DhTier - 10.11.08 - klo:21:08
Hei kaikille, uusi olen ja mietin pitkään, mihin paikkaan kirjottaisin ensimmäiseksi. : P

Niin tosiaan, lävistykset ja tatskat. Meikäläisellä on oikeassa kulmassa lävistys, myös molemmat korvat on lävistetty, toinen pariinkin otteeseen. Tykkään lävistyksistä ja tuntuu, että pitää aina tietyn ajan kuluessa ottaa uusi. : o Huuliläväri olis kanssa kiva, mutta tuntuu että jokaisella on nykyään sellainen. Mutta eipä se mitään, kyllähän sitä voisi silti harkita, sitten kun taas jaksaa.

Tatuointia olen myös miettinyt, joku pieni musta tribaali niskan alueelle olis ihan kiva. Tai sitten johonkin käsivarteen.. Muttajoo.
Liikaa lävistyksiä + tatuointeja = ei hyvä. Jos on liikaa metallia naamassa, niin se alkaa olla jo vähän epäesteettinen näky. Ei siis millään pahalla, jokainenhan sitä tekee mitä huvittaa ja jokaisella on se oma mitta, että koska on tarpeeks lävistyksiä ja koska ei. Joskus vaan tuppaa näkymään ihmisiä, jotka ei luultavasti pääsisi lentokentän turvatarkastuksesta sillä naamalla.
Otsikko: Vs: Tatuoinnit ja lävistykset
Kirjoitti: Mina - 11.11.08 - klo:17:51
OT, ne ei vaikuta siihen, ainakin tällaista juttua olen kuullut ;P
Otsikko: Vs: Tatuoinnit ja lävistykset
Kirjoitti: Floora - 27.11.08 - klo:15:33
Niin tosiaan, lävistykset ja tatskat. Meikäläisellä on oikeassa kulmassa lävistys, myös molemmat korvat on lävistetty, toinen pariinkin otteeseen. Tykkään lävistyksistä ja tuntuu, että pitää aina tietyn ajan kuluessa ottaa uusi. : o Huuliläväri olis kanssa kiva, mutta tuntuu että jokaisella on nykyään sellainen. Mutta eipä se mitään, kyllähän sitä voisi silti harkita, sitten kun taas jaksaa.

Ota niskaan tai kaulaan :) ei ainakaan heti kävele vastaan ja vaikka käveliskin niin ei oo niin näkyviä. No ei.. mut mut aiheeseen liittyen kuitenkin. Mitä mieltä ootte body modificationista? Eli siis esim. ihon alle asetettavat implantit, flesh plating, flesh stapling, arpitatuoinnit, kielen halkaisu ym.
Otsikko: Vs: Tatuoinnit ja lävistykset
Kirjoitti: Mina - 03.12.08 - klo:12:15
Kielen halkaisu olis kivaa omallekin kohdalle! Oon itseasiassa sitä harkinnut, mutta taitaa jäädä haaveeksi vaan kun tuo parempi puolisko ei tykästä. Ja varmaan kielikorukin vähän haittaa. Muuten minulle on ihan sama mitä ihmiset itselleen tekevät, toivon vain kovasti, että he kaikki tajuavat olla viemättä sitä äärimmäisyyksiin :)
Otsikko: Vs: Tatuoinnit ja lävistykset
Kirjoitti: Floora - 03.12.08 - klo:15:57
Tota kielen halkaisua olen itsekin miettinyt kun se pompahti eräässä kirjassa mielenkiintoni kohteeksi! Ajattelin että se vois olla aika mageeta kun muutenkin osaan kääntää kielen ja laittaa rullalle ni millasta mahtais kahen kielentöpön kanssa MUTTA, toisin kuin nää korut ei sitä voi perua ja se saattaa aiheuttaa sössötystä. :) tatuointi ois nyt sellanen seuraava.. siinäkin muutun koko ajan vain kunnianhimoisemmaksi ja se kasvaa sitä mukaa.. nooh onpahan iso selkä. :D
Otsikko: Vs: Tatuoinnit ja lävistykset
Kirjoitti: Rottersee - 30.01.09 - klo:17:26
Vautsi, aika paljon porukkaa täällä käynyt. Yks ihan pikku juttu - josta mun on pakko nipottaa.
Jos korvikset on ammuttu semmosella "pyssyllä", ne on vaan korvareiät. Ampuminen on ensteks ihan jumalattoman epähygieenistä ja toiseks se sattuu enemmän kun lävistäminen. Lävistys on lävistysneulalla läpivedetty ja lävistäjän tekemä hökötys.
Itselläni on kulmakoru. Vuoden 2008 syyskuussa sanoin vielä, että lävärit on ällöjä. Mutta hupsista keikkaa, joululahjaksi kinuttu lävistys jököttää paikoillaan. Lävistykseen ehtii kiintyä. Ensin just joku kasvolävistys näyttää oudolta, itsekin oikeen säpsähdin ku näin kuvani ensi kertaa lävistyksen kanssa. Sitten siihen tottuu ja viikon päästä en muistanut miltä näytin ilman lävistystä. Kukaan ei oikeastaan ole kommentoinut pahaan tyyliin, paitsi yhden kaverini vanhemmat. Kaikkista huvittavinta on se, kun ihmiset väistää kadun toiselle puolen. Ehkä se johtuu myös siitä, että käytän esim. violetteja farkkuja, ns. "palestiinalaishuivia" kasvojen edellä, ja josku sattuu tummat silmämeikitkin olemaan. Mutta ihmiset on jotenkin kunnioittavampia, jos on lävistys tai tatuointi.
Mutta myös mun faija aikoo hankkia tatuoinnin ja yli 40 se sattuu olemaan. Eli ei mun mielestä näille jutuille ole rajoituksia.
Ja vielä huomautus; kulma- ja nenäkoru on kaikkein helpoimmat lävistyksistä. Huuli- ja kielikorujen kanssa pitää olla varovainen, ja valita oikea materiaali, ettei hammaskiille kulu tai ienraja vetäydy. Surface- ja microdermalit on varmaan niitä vaikeimpia. Surface siis tarkoittaa lävistystä kohdassa kohdassa, jossa ei ole valmista paikkaa, kuten vaikka korvassa tai kielessä. Yleensä aika moni ottaa rintaan tai niskaan.
Ja microdermalit on ihon alle, miltei ihan mihin vaan sijoitettavia "implantteja", joihin voi ruuvata erilaisia vaihtopäitä.
Ja Turun alueelta olen saanut tosi hyvää palvelua Individual Ink-nimisestä paikasta.
Otsikko: Vs: Tatuoinnit ja lävistykset
Kirjoitti: Nemesis - 30.01.09 - klo:22:08
Mutta ihmiset on jotenkin kunnioittavampia, jos on lävistys tai tatuointi.

Minusta se ei yleensä vaikuta kunnioittamiselta, vaan ehkä jonkinlaiselta paheksunnalta ja siitä johtuvalta välttelyltä, siis kohtelu, jota lävistyksiä tai tatuointeja omaavat vetävät puoleensa. Itselläni ei ole lävistyksiä, mutta ystävien ja tuttujen (joilla siis on lävistyksiä ja tatuointeja) kokemuksista ja omista havainnoistani heidän seurassaan liikkuessani en todellakaan kutsuisi monien ihmisten suhtautumista heihin kunnioittavaksi. Enpä sitten tiedä, ehkä jossain muualla suhtautuminen on toisenlaisat ja itse olen sattunut sijoittumaan piilovanhoilliselle paikkakunnalle. :) Itse en tietenkään suhtaudu lävistyksellisiin ja tatuoituihin ihmisiin mitenkään eri tavalla kuin muihinkaan.

Otsikko: Vs: Tatuoinnit ja lävistykset
Kirjoitti: Floora - 02.02.09 - klo:09:56
Vautsi, aika paljon porukkaa täällä käynyt. Yks ihan pikku juttu - josta mun on pakko nipottaa.
Jos korvikset on ammuttu semmosella "pyssyllä", ne on vaan korvareiät. Ampuminen on ensteks ihan jumalattoman epähygieenistä ja toiseks se sattuu enemmän kun lävistäminen. Lävistys on lävistysneulalla läpivedetty ja lävistäjän tekemä hökötys.

Hmmh :) Jos se lävistää ihon se on lävistys. Sama asia. Juu pyssy ei todellakaan ole varteenotettava vaihtoehto sen puhdistamisen vaikeuden vuoksi. Kukaan ammatilainen ei sitä koskaan suosittelisi.

Mutta ihmiset on jotenkin kunnioittavampia, jos on lävistys tai tatuointi.

Minusta se ei yleensä vaikuta kunnioittamiselta, vaan ehkä jonkinlaiselta paheksunnalta ja siitä johtuvalta välttelyltä, siis kohtelu, jota lävistyksiä tai tatuointeja omaavat vetävät puoleensa. Itselläni ei ole lävistyksiä, mutta ystävien ja tuttujen (joilla siis on lävistyksiä ja tatuointeja) kokemuksista ja omista havainnoistani heidän seurassaan liikkuessani en todellakaan kutsuisi monien ihmisten suhtautumista heihin kunnioittavaksi. Enpä sitten tiedä, ehkä jossain muualla suhtautuminen on toisenlaisat ja itse olen sattunut sijoittumaan piilovanhoilliselle paikkakunnalle. :) Itse en tietenkään suhtaudu lävistyksellisiin ja tatuoituihin ihmisiin mitenkään eri tavalla kuin muihinkaan.


Tuosta olen samaa mieltä. Näkyvät kasvolävistykset ja tatuoinnit herättävät pikemminkin paheksuntaa tai vastenmielisyyttä (edelleenkin) ennemmin kuin kunnioitusta. Osalla on edelleen tapana yhdistää ne huligaaneihin ja/tai öykkäreihin tms. mutta onneksi tällainen ajattelu on hiljalleen siirtymässä unholaan :)

Itse mietin surfacen ottamista niskaan, kun taas kaveri mietti microdermalia. Tosin se kohta johon hän olisi sen halunnut osoittautui mahdottomaksi toteuttaa, tai olisihan sen voinut toteuttaa mutta lävistysliikkeestä sanottiin etteivät suosittele eivätkä rehellisesti itse lähtisi ottamaan siihen kohtaa niskasta.
Enpä tiedä tuosta "helpoimmasta", se on ihan yksilöstä kiinni ja siitä miten hyvin lävistystään hoitaa. Kieli on parempi jo parissa viikossa jolloin tapin voi vaihtaa lyhyempään eikä tulehduksetkaan ole mitenkään kovin yleisiä kun taas esim napa tai juuri tuo kulma on tulehdusalttiimpi ja vaatii hieman pidemmän ajan parantuakseen. Kokonaan kieli parantuu 1-2 kk.

Ystäväni otti juuri itsekin kieleen lävistyksen. Toivottavasti loppu sujuu paremmin :/ oli raukka unohtanut ostaa uuden hammasharjan josta haava eii tietenkään tykännyt. Toivotaan vain parasta ettei tulehdu!
Otsikko: Vs: Tatuoinnit ja lävistykset
Kirjoitti: Mina - 03.02.09 - klo:13:41
Pitkältikin sama kuin Flooralla ja Nemesiksellä.. Paheksuen ihmiset kattoo jos jotain, harvemmin mitään kehuja on ainakaan tullut. Itsellä kun tosiaan löytyy ne huuli, kieli, septum, nännit ja kahdeksan ampumalla tehtyä reikää korvissa. Tosiaan, lasken nuo korviksetkin lävistyksiksi, koska ovat kuitenkin korvan läpi vedetyt reiät. Harkitsen vielä kulmakorua ja niskaan surfacea. Niijjuu ja kaks tatuointia toistaiseks löytyy, niidenkin määrä lisääntymään päin, heti kun saan rahaa :D Ja löydän hienon kuvan.

Rottersee, vaikka sinä et korviksia lävistyksiksi lue, ei tarkoita sitä että muut olisivat samaa mieltä tai että sinun mielipiteesi olisi ainoa oikea. Kiitos ja kumarrus ;)
Otsikko: Vs: Tatuoinnit ja lävistykset
Kirjoitti: susi-ihminen - 24.02.09 - klo:20:49
Tänään kävin ottamassa industrialin. On se vain hienon näköinen (tosin hieman irvokas nyt, kun korva on kuivuneessa veressä). :} Kyllä se koski, etenkin tuo toinen reikä, missä rusto luonnollisesti on paksumpaa, mutta äkisti se meni ohitse. Nyt pitää opetella nukkumaan toisella kyljellä.
Katsotaan nyt millaisia reaktioita tämä herättää lähipiirissä ja kuinka raskaasti isä tämä ottaa (kun niin lävistettyjä ja/tai tatuoituja ihmisiä halveksii).
Otsikko: Vs: Tatuoinnit ja lävistykset
Kirjoitti: Mina - 26.02.09 - klo:13:39
Kummastuttaa tuo susi-ihmisen isä. Mitä halveksittavaa meissä on jotka haluaa koristella itseään? On se oikeesti aika kova immeinen kun septumin ottaa, kyllä siinä senverran tulee vedet silmiin
Otsikko: Vs: Tatuoinnit ja lävistykset
Kirjoitti: Floora - 27.02.09 - klo:08:54
Nii-i.. toiset ottaa lävistyksiä ja toiset tatskoja, toiset tissi-implantteja ja toiset posliinihampaita.. :) listaa vois jatkaa loputtomiin!!
Otsikko: Vs: Tatuoinnit ja lävistykset
Kirjoitti: theevilone - 28.02.09 - klo:05:29
Vautsi, aika paljon porukkaa täällä käynyt. Yks ihan pikku juttu - josta mun on pakko nipottaa.
Jos korvikset on ammuttu semmosella "pyssyllä", ne on vaan korvareiät. Ampuminen on ensteks ihan jumalattoman epähygieenistä ja toiseks se sattuu enemmän kun lävistäminen. Lävistys on lävistysneulalla läpivedetty ja lävistäjän tekemä hökötys.

Ihan hyvin sujunut ampumalla reikiä sekä itselle (hups ;P) että ystäville. Ei ole sattunut varmastikaan sen enempää kuin neulalla tökkiminen. Hyvin on voinut myös puhdistaa. Kerran otin vahingossa suihkuun mennessäni uudesta reiästä korun, oli hieman hankala saada takaisin. Riittävästi puhistelee niin mikään ongelma. Eipä tainnut kyllä sillon olla kovin yleistä neulailukaan - ainakaan ns. normaalien ihmisten piireissä. ;P

Eri asia sitten nämä hulttiot ja kaiken maailman kovat jätkät. -Provo
Otsikko: Vs: Tatuoinnit ja lävistykset
Kirjoitti: Killahead - 04.03.09 - klo:20:09
Tatuointeihin liittyen...

http://www.iltasanomat.fi/viihde/t/lemmikit/ (http://www.iltasanomat.fi/viihde/t/lemmikit/)

"Mickey on karvaton sfinx-kissa - ja nyt Moskovassa asuva Mickey on myös venäläisten uuden kissavillityksen ilmentymä.
Sen emäntä Oksana halusi kissalleen "jotain uutta ja erityistä". Niinpä Mickey nukutettiin kolmeksi tunniksi ja sen nahkaan tatuoitiin egyptiläistä Tutankhamon-faaraota esittävä kuva.
Venäläiset sfinx-kissojen omistajat haluavatkin nyt joukolla koristella kissansa tatuoinneilla. Tarkoitusta varten moskovalaiset tatuointiklinikat ovat varustautuneet niin, että ne pystyvät nukuttamaan eläimen kivuliaan tatuoinnin ajaksi."

...järkyttävää.
Otsikko: Vs: Tatuoinnit ja lävistykset
Kirjoitti: Mina - 09.03.09 - klo:13:28
Sairasta.. En voi muuta sanoa. Miisuparka, vaikkei tuo tatska sitä häiritsekään, mutta silti aivan typerää riskeerata kissan henki nukutuksessa kun omistaja turhamaisuuttaan haluaa sille tatuoinnin.. Voi jeesus
Otsikko: Vs: Tatuoinnit ja lävistykset
Kirjoitti: Nuubialainen Prinsessa - 14.07.10 - klo:21:39

Hmm..mie oon miettinyt viime aikoina, josko sitä suunnittelisi uuden tatuoinnin.
Tekisi mieleni ottaa tällä kertaa jokin tämän hetkistä elämääni kuvaava sana,
mutta en oikein osaa päättää kahdesta vaihtoehdosta, enkä tiedä vielä minne sanan laittaisin
tai millä kielellä sanan kaiverruttaisin..

Liittäisikö vanhoihin tatuointeihin, vai etsisinkö uuden paikan esimerkiksi niskan..

Onko kellään ideoita??Otsikko: Vs: Tatuoinnit ja lävistykset
Kirjoitti: Julle - 01.08.10 - klo:19:31
Itekki oon lisänny lävärien määrässä itessäni! Eilen otin Qstockissa kulmakorun, ja n.1kk takaperin otin nännikorut! :)
Otsikko: Vs: Tatuoinnit ja lävistykset
Kirjoitti: Mina - 31.08.10 - klo:11:57
Hyvähyvä Julle! Itsellä lisääntyi kanssa lävistykset yhdellä, en kylläkään kerro minne tuli otettua :D Tosin tästä kaikki arvaakin jo.. Sitten seuraavaksi eräs ystäväiseni ihanaiseni lupasi lävistellä minun niskaan 5 läväriä, tosin itse vienosti ehdotin josko jätettäis määrä kolmeen :D Edelleen kuvat hakusessa mitä haluais..
Otsikko: Vs: Tatuoinnit ja lävistykset
Kirjoitti: Päärynä - 07.04.11 - klo:15:43
Itselläni on haaveissa uusi korvareikiä näiden kahden lisäksi, sekä kulmakoru, napa, surface, mahdollisesti septum, snakebitesit, medusa ja vielä poskiin hymykuoppiin. Mutsi ei vaan oikein kannata mitään näistä suunnitelmista, joten taitaa jäädä aikuisuuteen saakka odottamaan. Arpitatska olis myös ihan kiva, tuohon peukun liitekohtaan. Siinä on jo valmiiksi onnettomuudessa tullut puolikas sydän, joten se toinen puolikas olis ihan kiva saada valmiiksi. Tatuoinnista oon haaveillut jo reilut viis vuotta, ja heti kun täytän 18, ajattelin käydä hakkauttamassa jonkun mulle merkityksekkään sanan ihooni muistoksi kaikesta siitä, mistä mä oon jo selvinnyt. Ehkä freedom tai sitten life, en oo vielä päättänyt.
Otsikko: Vs: Tatuoinnit ja lävistykset
Kirjoitti: Mustang - 28.04.11 - klo:20:55
Nyt on tatskaa! Nähähähähähääääääääh! :D Saatanpa uppia kuvatuksenkin, kunhan mokoma on hieman parannellut.

Edit. Samaan syssyyn voisin kertoilla muusta aiheeseen liittyvästä, kun en näjemmä ollut sitä vielä tehnyt. Yläasteella otin nenäkorun, joka ehti olla vain puoli vuotta, ennenkuin luovuin siitä. Oli vähän hankala, kun se piti kolme kertaa viikossa ottaa reenien vuoksi pois, oli kipiä runtata kerta toisensa jälkeen takaisin.
Pikkutyttönä sain korviin reiät ja yläasteen angstivaiheessa tein itse vasempaan korvaan vielä yhden (lävistin paljon myös kaverien korvia silloin). Ihme ja kumma, ikinä yksikään mun tekemistäni korvarei'istä ei tulehtunut. :D Yritin kovasti pitää homman kliinisenä, mutta enhän minä minkään sortin ammattilainen ollut. :D
Joulukuussa otin alahuuleen oikealle puolelle lävistyksen, se on ainoa, joka tähän pärstään varmaan edes sopii (enkä halua vetää överiksi tässä, olen kuitenkin asiakaspalvelualalla). Itseasiassa tuo lävistys sopii minulle LIIANKIN hyvin. Suurin osa ystävistäni ei meinanneet millään uskaltaa kysyä, onko tämä uusi, kun se näyttää mun naamassa niin luontevalta, ettei ne muistaneet, onko se ollut siinä aina vai ei. :D
Tänään hain käsivarteen tekstiä. En oikein tiedä, miksi lykkäsin tatuoinnin ottamista näin myöhälle, kun olen kuitenkin vuosikaudet tiennyt sellaisen haluavani. Fontti ja teksti ovat kulkeneet elämässäni kuutisen vuotta, joten tuskin tulen niitä katumaan. Yritän elää elämääni muutenkin mahdollisimman täysillä ja päivä kerrallaan, hölmönkin päähänpiston voisin melkein toteuttaa. Onpahan sitten, mistä vanhana puhella, mitä niitä elämän jälkiä katumaan. :)
Ideoita seuraaviinkiin tatuointeihin olisi, mutta mun pitäisi löytää joku piirtämään ne mun puolesta, itse en osaa ihan niin hyvin (seuraavasta ideasta osaisin osan varmaankin itse piirtää, mutten koko kuvaa). Saa nähdä, mitä se elämä tuo tullessaan. Kävin tänään kurkistamassa veroilmoitustani vanhempien luona ja ajattelin, että palautusrahat voisi uhrata uudelle kuvalle. :)
Otsikko: Vs: Tatuoinnit ja lävistykset
Kirjoitti: Nemesis - 15.08.11 - klo:04:46
Olen tässä jonkin aikaa harkinnut hankkivani tatuoinnin, ja kun täällä näyttää asian suhteen jokseenkin kokenutta porukkaa pyörivän niin ajattelin kysäistä jos joku viisaampi viitsisi valaista meikäläistä vähän asian suhteen. :D Nimittäin, en millään osaa päättää mihin tatuointini ottaisin, ja olenkin tässä miettinyt että onko jotain sellaista paikkaa mihin tatuointia ei saa tai voi tai kannata ottaa??
Otsikko: Vs: Tatuoinnit ja lävistykset
Kirjoitti: Mustang - 15.08.11 - klo:22:47
Heippa Nemesis. Se, mihin kuva kannattaa ottaa riippuu siirelta osin siitä, millainen itse kuva on ja minkä kokoinen, miten näkyviin haluat sen ja niin edespäin. Tatuointiliikkeissäkin neuvotaan mielellään, minä ainakin sain hyviä neuvoja tatuoinnin koosta ja siitä, miten se valitsemaani paikkaan kannattaa asetella. Itse tahdoin tatuoinnin käsivarteen, missä se on hyvin näkyvillä, mutta tarvittaessa sen saa myös hihalla piiloon. Halusin ensitatskastani myös sellaisen, minkä itse pystyisin ilman peiliä näkemään.

Toisaalta kannattaa varmaan miettiä sitä, onko tarkoitus joskus ottaa muita tatuointeja. Jos on, niin paikka kannattaa miettiä niin, että se on paikassa, jossa se ei ole tulevien haaveiden tiellä. Niin ja alavalinta myös on tärkeä, kaikessa asiakadspalvelutyössä ei välttämättä esimerkiksi saa olla kovin näkyviä tatuointeja.

Ehkä olisi vähän helpompi pohdiskella asiaa, jos tietäisi, millaista kuvaa olet hakkauttamassa. :) Myös mielenkiinto heräsi.
Otsikko: Vs: Tatuoinnit ja lävistykset
Kirjoitti: Nemesis - 16.08.11 - klo:01:47
Kiitos paljon neuvoista, Mustang! Sellaisen pienen suloisen lentävän kissan/nallen kuvaa olen harkinnut, melko lyhytraajaisen ja pyöreämuotoisen, eli ei mikään iso tai monimutkainen tatuointi ole kyseessä. :D
Otsikko: Vs: Tatuoinnit ja lävistykset
Kirjoitti: Julle - 22.12.11 - klo:07:56
Helloou! Itekki oon ottanu lisää leimaa itseeni! Oon napannu tuohon vasempaan ranteeseen realistisennäköisen sydäimmen, jonka poikki kulkee sellanen pergamenttinauha, jossa lukee äiti, kauniilla kaunokirjoituksella. :) Komia on, ja äitiki tykkäs, kun näytin kuvaa! :)
Otsikko: Vs: Tatuoinnit ja lävistykset
Kirjoitti: Nuubialainen Prinsessa - 22.12.11 - klo:22:23

Onnittelut uudesta tatskasta Julle :)
Otsikko: Vs: Tatuoinnit ja lävistykset
Kirjoitti: Nuubialainen Prinsessa - 23.04.14 - klo:22:17

Päätin tässä jokin aika sitten, että nyt on viimeinkin aika sille kolmannelle tatuoinnille. Tiedän, että sen paikka on jossain kohtaa kädessä, todennäköisesti ranteessa. Ajattelin ottaa sellaisen pienen tähden, mutta miten voikaan olla niin vaikeaa löytää juuri se oikeanlainen tähti..  ::)

Jos joku tietää sellaisia tosi kivoja tähtiä, niin laittakaa ihmeessä kuvia tai linkkejä kuviin nähtäväksi. Tää tahtois nähdä :))

Otsikko: Vs: Tatuoinnit ja lävistykset
Kirjoitti: Nefertiti - 23.04.14 - klo:23:29
No mäpäs koetan autella. Käviskö joku näistä (https://www.google.fi/search?q=Star+tattoo&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=ch1YU9SYEoLAygPq5IA4&ved=0CCsQsAQ&biw=1440&bih=723), minkä googlella löysin.
Mun mielestä siinä on muutama ihan nättikin. En nyt osaa mitään tiettyä osoittaa, kun en ihan tiedä, mikä olisi sitten sun makusi mukainen.
Tuossa (https://www.google.fi/search?q=Star+tattoo&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=ch1YU9SYEoLAygPq5IA4&ved=0CCsQsAQ&biw=1440&bih=723#q=Star&tbm=isch) sitten kuvahaun tuloksia pelkällä star sanalla, jos niistä löytyis jotain inspiroivaa.

Itse yhä haaveilen tällaisesta (https://www.google.fi/search?q=Star+tattoo&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=ch1YU9SYEoLAygPq5IA4&ved=0CCsQsAQ&biw=1440&bih=723#q=Small+dragon+tattoo&spell=1&tbm=isch) pienestä lohikäärmetatuoinnista, mutta vielä ei oo ollu kanttia, eikä rahaa hommata sellaista käsivarteen tai tarkemmin sanottuna olkavarteen.

Mutta jos joskus vaan olis varaa ja kanttiakin, niin ehdottomasti haluaisin lohikäärmetatskan. Lohikäärmeissä vaan on jotain kiehtovaa. Toinen vaihtoehto olis ehkä sitten susi tai lähinnä sudenpää.
Otsikko: Vs: Tatuoinnit ja lävistykset
Kirjoitti: Nuubialainen Prinsessa - 24.04.14 - klo:00:54


Miekin yritin jo etsiä googlen kuvahaulla, mutta noissa siun linkeissä oli myös ihan uusiakin tähtiä. Tuollainen lohikäärmekin olisi kyllä tosiaan aika hieno myös :B Tuossa linkin alkupuolella oli parikin hienoa lohista, sellaista mustaa kiemurtelevaa ja pitkää siimahäntäistä..

Oikeastaan ei kait sitä kannata pitää kiirettä, kun hosumalla ei tule kuin kusipäisiä lapsia vai miten se sanonta menikään  ;D

Kiitti vinkeistä Neffi!

Otsikko: Vs: Tatuoinnit ja lävistykset
Kirjoitti: Julle - 04.08.14 - klo:11:20
Tässä tauon aikana oon kerenny ottaa vähän lisää mustetta itteeni, ja lävityksen takasin!

Elikkä läväri piti ottaa uuestaan nännin näppylään, ku tippu taas! Oon varmaan 5 kertaa joutunu ottaan uuden, ku aina toinen tippunu! Mutta nyt jos lähtee, ni saa läksiä toinenkin! :D

Ja tatuointi on vaimon nätti naamakuva muerte tyyliin tatuoituna! Voin laittaa siitä kuvaa kunhan saadaan vaan valmiiksi! Syyskuussa pääsee jatkamaan, mutta ei onneksi ole kuin pikkuisen väritystä vailla. :) Seuraava kuvakin on jo valmiiksi mietetty, ajattelin ottaa isän kuvan tod.näk. rintaan. Hän kun kuoli viime vuoden joulukuussa,  taisi olla 20.12... Mutta hänen muistoksi otan hänen armeija kuvansa, kun kaikki on sanonu että kovasti miun näkönen herra siinä katsoo. :)