Juplin.net

Keskustelu => Artikkeleita => Aiheen aloitti: Nuubialainen Prinsessa - 14.02.09 - klo:00:39

Otsikko: Kadonnut saari
Kirjoitti: Nuubialainen Prinsessa - 14.02.09 - klo:00:39

Meinasin jo jättää kirjoittelun tälle illalle, mutta sitten silmäni osuivat erääseen artikkeliin, joka on pakko laittaa tänne :)

http://www.aamulehti.fi/uutiset/ulkomaat/130162.shtml

Kyseessä on aamulehden sivuilla julkaistu lyhyt uutisointi kadonneesta saaresta.
Mitä saarelle mahtoi tapahtua?

Hitsi, jokin aika sitten silmiini osui myös toinen artikkeli, jossa eräältä rannalta (en muista missä) oli kadonnut tonneittain hienoa hiekkaa.
Valitettavasti en tainnut ottaa kyseistä linkkiä ylös minnekään. Harmi, sillä se olisi sopinut hyvin tähän aiheeseen.
Kyseessä oli niin suuri määrä, että se olisi pitänyt kuljettaa rekkalasteittain pois, minkä luulisi herättävän huomiota..
Mitä mieltä olette näistä tapauksista?


Otsikko: Vs: Kadonnut saari
Kirjoitti: Mina - 19.02.09 - klo:14:37
Kanadalaiset vei sen.. Halus itelleen trooppisen saaren. Tai sitte meksikolaiset on vetäny tosi tujua kamaa kun kadottaa saarensa. Tai jollain taskuvarkaalla on äärettömän isot taskut "Hmh, where did I put that island..???"
Otsikko: Vs: Kadonnut saari
Kirjoitti: Killahead - 19.02.09 - klo:19:13
Jos ufot vei sen? Tai USA:n armeija (luin jostaki et sen armeijan heput on oikeesti ufoja)? Tai jos sellane Lost-saari on oikeesti olemassa? Tai Putin varasti sen? Tai jos siin on joku "Bermudan kolmio"-juttu et se saari on siinä mut siin ympäril on joku magneettikenttä tai joku sellane et sitä saarta ei näy ollenkaa ja sen kohalle ei pääse? (siis et gps:n mukaan on sen saaren kohal mut oikeesti onki siinä se saaren vieressä)