Juplin.net

Keskustelu => Yleinen keskustelu => Aiheen aloitti: Nefertiti - 24.07.07 - klo:23:36

Otsikko: Sims keskustelu
Kirjoitti: Nefertiti - 24.07.07 - klo:23:36
Eli tässä ketjussa sopii jutella simeistä, kysellä pelistä tai laittaa linkkiä omiin simstarinoihinsa.

Miepä linkitän pari mun tarinaa tänne.

Petos (http://yavanna.vuodatus.net/)

Kauhujen saari (http://maranwe.vuodatus.net/)
Otsikko: Vs: Sims keskustelu
Kirjoitti: Nuubialainen Prinsessa - 31.07.07 - klo:00:34Kävin katsastamassa tuon kotisivusi. Jänniä juttuja, mutta en tainnut oikein ymmärtää ideaa. Mikä tuon simsin idea on? Tiedän, että kyselen tosi tyhmiä, mutta olis kiva ymmärtää millainen systeemi tuossa oikein on..
Otsikko: Vs: Sims keskustelu
Kirjoitti: Nefertiti - 31.07.07 - klo:11:26
Kävin katsastamassa tuon kotisivusi. Jänniä juttuja, mutta en tainnut oikein ymmärtää ideaa. Mikä tuon simsin idea on? Tiedän, että kyselen tosi tyhmiä, mutta olis kiva ymmärtää millainen systeemi tuossa oikein on..

Siis Sims 2 pelin ideako?
No siis siinä voi luoda joko yhden simin tai kokonaisen perheen ja sitten asettaa ne jollekin tontille, jossa on jo talo tai sitten rakentaa itse niille mieleisensä talon, jossa sitten voi säätää simien kanssa miten lystää.
Mutta kaikkein parhaiten simsiä voisi kuvata jos sanoisi sitä virtuaaliseksi nukkekodiksi, mutta hieman realistisempi kuin nukkekoti. Mutta viralliselta nimitykseltään se on elämäsimulaattori, eli sä pystyt tavallaan leikkimään jumalaa ja pistämään simit(luomasi hahmot) tekemään melkein kaiken mitä käsket(etekin jos niillä ei ole vapaa tahto käytössä), jopa kuolemaan. Eli jos jokun simin naama ei miellytä, niin silloin sille voi käydä ikäviä "onnettomuuksia", kuten hukkuminen uima-altaaseen(kröhöm, mihis ne tikkaat unohtui, mitäs tuo nyt sillai menee uimaan keskeneräiseen uima-altaaseen) , tai nälkäkuolema(ups mitenkäs mä nyt unohdikin ostaa sille sen jääkaapin. *silmäpyörii hymiö* virn). :D
Suosittelen ostamaan aluksi ostamaan peruspelin the Sims 2:sen, jossa voit tavallaan tutustua kaikkiin ominaisuuksiin, joita tulee muiden lisä-osien mukana lisää. jos nyt sitten jäisit siihen koukkuun, niin suosittelen ostamaan yöelämää, yliopiston, kauppa auki, lemmikit ja vuoden ajat lisärit, kamasetitkin ovat käteviä, joskaan ei niin hyviä kuin lisärit.
Nyt on tulossa uusi Matkalla lisäri (Bon voyage), jonka ajattelin hankkia, samoin kuin juhlakamasetin.

Varoitus peli koukuttaa.
Nimimerkki jo koukussa. :D 

Jos nyt päättkin hommata pelin ja kun tulet kokeneemmaksi sen kanssa, niin sitten voit kokeilla vaikka noita haasteita tai luoda ihan omaa tarinaa, katsos kun simissä on hyvä puoli, että siinä voi lavastaa eri tilantaita, tosin joidenkin kanssa tarvitsee hackeja tai muuta pientä, joita voi esim. Mod the Simsistä ladata.
Voit käydä vaikkapa Simpsakoissa kurkkimassa, et mitä me simin pelaajat höpistään ja sieltä löydät lisää vinkkejä ja linkkejä joista on pelatessa hyötyä.
Simsin miinuspuoli on se et se vie himputisti tilaa ja vaatii koneelta paljon toimiakseen.
Otsikko: Vs: Sims keskustelu
Kirjoitti: Nuubialainen Prinsessa - 01.08.07 - klo:00:43


hmm..kuulostaa tosi kivalta peliltä, mikäs sen kivempaa kuin keksiä tarinoita, joiden henkilöhahmoille voi luoda oikeat kasvot jne. Pääsee luovuus valloilleen ja kukapas ei haluaisi joskus leikkiä hieman jumalaa..hih

Ikävä kyllä ei ole nyt varaa investoida mihinkään ylimääräiseen, mutta ehkä sitten kun saa joskus töitä. Täytyy tutkia noita muiden luomia simshahmoja näin aluksi sitten kun jää aikaa. Koneessa varmaan riittäisi teho ja muistiakin on, mutta näytönohjain saattaisi kyllä temppuilla normaalia enemmän, kun on muutenkin sen kanssa ollu ongelmia. Senhän näkee sit, jos hommaa sen pelin.

hmm..noh, ehkä jäänkin koukkuun, jos joskus jää sitä rahaa muuhunkin kun elämiseen.Otsikko: Vs: Sims keskustelu
Kirjoitti: ~Alya~ - 06.08.07 - klo:05:47
Itselläni on myös Sims2 peli.. Se vain on PS2 versiona.. Ihan mukava myös pleikalla pelatessa..
Otsikko: Vs: Sims keskustelu
Kirjoitti: Nefertiti - 24.01.08 - klo:02:30
Ohops, tämä olikin päässyt pahasti pölyttymään. Mutta mutta, nyt sen kyllä upitan tämä topsun, samalla kun tungen tänne minitarinan, joka perustuu yhteen minun ja Nuubialaisen yhdessä kirjoittamaan jatkotarinaan.

Unohdettu kaupunki
Viimeinen luku
Onnellinen loppu sittenkin


(http://img.photobucket.com/albums/v720/Aule/The%20Sims%202%20kuvia/snapshot_34a169f9_b4a3ffd3-1.jpg)

Oli kevät ja puissa hennonvihreitä pieniä silmuja. Susanne paiski töitä entiseen tahtiin ja suunnitteli sinä päivänäkin jäävänsä vielä illalla viimeistelemään tutkimuksiaan.
Hän istui yksin huoneessaan ja naputteli koneellaan joitakin tekstejään puhtaaksi, kun ovelta kuului koputus.
”Sisään, se on auki.” Susanne sanoi hajamielisenä ja jatkoi naputteluaan, nostamatta edes katsetta ovelle.


(http://img.photobucket.com/albums/v720/Aule/The%20Sims%202%20kuvia/snapshot_34a169f9_b4a4016e-1.jpg)

Ovi aukesi ja joku astui sisälle, kuului kopsahdus, kun kävelykeppi osui lattiaan. Äänen kuultuaan Susanne rypisi kulmiaan ja nosti katseensa koneestaan ovelle. Samassa hänen silmänsä revähtivät auki ja hitaasti hän nousi seisomaan, eikä ollut uskoa silmiään.

(http://img.photobucket.com/albums/v720/Aule/The%20Sims%202%20kuvia/snapshot_34a169f9_94a40494.jpg)

Hän ei saanut sanaakaan sanottua ja piti rystyset valkoisina kiinni työpöytänsä reunasta ja sitten maailma alkoi kieppua hänen silmissään ja hän lysähti lattialle.
Mies asetti kävelykeppinsä nojaamaan pöytää vasten ja meni Susanne luo katsomaan, miten tämä voi.
Hetken hän odotti, kunnes tämä aukaisi silmänsä ja auttoi hänet sitten pystyyn lattialta(http://img.photobucket.com/albums/v720/Aule/The%20Sims%202%20kuvia/snapshot_34a169f9_d4a40a40.jpg)
”Arthur.” Susanne henkäisi onnellisempana pitkiin aikoihin ja hänen huulensa sulivat hymyyn.
"Anna anteeksi, olisin ilmoittanut tulostani, jos olisi tiennyt, että järkytyt noin.” Robinson sanoi anteeksipyytävään sävyyn. ”Halusin yllättää sinut.” Hän lisäsi.
”Sen sinä kyllä teit.” Susanne sanoi ja kastoi edelleen Robinsonia, kuin ei olisi vieläkään uskonut, että tämä oli siinä. ”On ihana nähdä sinut taas, ja pystyt taas kävelemään.” Hän lisäsi silmät säteillen.
”Minusta on ihana nähdä sinut.” Robinson sanoi ääni aavistuksen värähtäen.
”Kaipasin sinua niin.” Susanne sanoi ja kietoi kätensä tämän ympärille.
”Niin minäkin sinua.” Robinson vastasi ja vastasi halaukseen.


(http://img.photobucket.com/albums/v720/Aule/The%20Sims%202%20kuvia/snapshot_34a169f9_74a404e3.jpg)

Vaikka Susanne aivan kiinni Robinsonissa, oli hänen yhä vaikea uskoa, että tämä oli siinä, lämpimänä, turvallisena ja mikä tärkeintä, elossa.
Kun hän vihdoin tajusi, että tämä oli siinä, ihan lähellä, kyyneleet alkoivat hiljalleen valua pitkin poskia.


(http://img.photobucket.com/albums/v720/Aule/The%20Sims%202%20kuvia/snapshot_34a169f9_94a4075b.jpg)

Robinson otti Susannea taas kevyesti leuasta kiinni, veti tämän lähemmäksi itseään, kunnes heidän huulensa kohtasivat toisensa ja hetken ajaksi koko muu maailma katosi heidän ympäriltään.


(http://img.photobucket.com/albums/v720/Aule/The%20Sims%202%20kuvia/snapshot_34a169f9_94a408be-1.jpg)

”Kuule, jos mentäisiin illalliselle.” Hän ehdotti, kun he viimeinkin erkanivat toisistaan.
”Illallinen kuulostaa hyvältä.” Susanne sanoi ja tallensi sen, mitä oli tekemässä ja sammutti koneen. ”Mutta seikkailut eivät enää houkuta.” Hän sanoi, kun he astuivat ulos hänen työhuoneensa ovesta.
”Eikö edes pieni seikkailu?” Robinson kysyi ilkikurisesti ja kaivoi samalla jotakin taskustaan.
”Ei edes pieni…” Susanne aloitti ja jäi ääneti tuijottamaan pientä rasiaa, joka lepäsi Robinsonin kämmenellä. ”Minulleko? Mitä siinä on?” Susanne kysyi hämmentyneenä.
”Avaa se niin näet.” Robinson sanoi hymyillen arvoituksellisesti.
Susanne otti rasian ja avasi sen. Sisällä nökötti yksinkertainen kaunis sormus. Hän hymyili, otti sormuksen ja sujautti sen vasemman käden nimettömään.
”Tällainen seikkailu kyllä sopii minulle.” Susanne sanoi ja hymyili. Hän kääntyi suutelemaan Robinsonia, joka hieman yllättyi ja oli kaatua moisesta huomionosoituksesta.  


(http://img.photobucket.com/albums/v720/Aule/The%20Sims%202%20kuvia/snapshot_34a169f9_34a40aa9.jpg)

”Illallisen jälkeen voisimme seikkailla minun luokseni.” Susanne lisäsi irrottautuessaan Robinsonista ja katsoi tätä paljon puhuvalla katseella.

Saa kommentoida ihan vapaasti. :)
Otsikko: Vs: Sims keskustelu
Kirjoitti: Nuubialainen Prinsessa - 27.01.08 - klo:00:53

Mielenkiintoiset simit loit tarinan hahmoille :)
Kävin lukemassa tuon Rosewoodin tarinan, jonka linkitit ihan uteliaisuuksissani..on ollut mielikuvitusta tarinaa väsätessä..piti lukea ihan loppuun saakka..millaisen jatkon tarina mahtaakaan saada?


Otsikko: Vs: Sims keskustelu
Kirjoitti: Nefertiti - 27.01.08 - klo:00:57
Njoo, joskus sitä mielikuvitusta on liikaakin ja oikeesti pienekin patkän tekemiseen menee simien kanssa monta tuntia. Ne kun tahtoo tehdä kaikkea muuta paitsi sitä mitä mä haluan niiden tekevän. Jos mä haluan ne vaikka istumaan, ni eikös toinen ole menossa jääkaapille tai alkaa tekee jotin muuta typerää.
No mut kuitenkin simeily on kivaa ja on kiva lavastaa tarinoihin sopivia kohtauksia.
Juu ja olen suunnitellut Rosewoodeillekin lisää dramatiikkaa, mutta se sitten kun taas saan inspiraation pelaamiseen. :)
Ai niin, kiitti kommenteista.
Otsikko: Vs: Sims keskustelu
Kirjoitti: Nuubialainen Prinsessa - 27.01.08 - klo:01:17

Siun kannattas harkita sitä elokuva alaa ihan tosissaan :)
Otsikko: Vs: Sims keskustelu
Kirjoitti: Nefertiti - 15.04.08 - klo:23:49
Yö oli pimeimmillään, kun kuningatar Beatrice tunsi synnytyksensä alkaneen. Hän lepäsi vuoteellaan, seuranaan vain uskottu palvelijattarensa Rosita.
Kaikilta muilta paitsi Rositalta kuningatar oli raskautensa salannut, sillä pelkäsi että menettäisi tämänkin lapsen.
Hänen ensimmäinen synnytyksensä meni kesken ja toisen jälkeen lapsi löytyi aamulla kuolleena kehdostaan.
Tämän kolmannen hän halusi pelastaa, sillä arveli häijyn neuvonantajan olevan kaiken tämän takana. Hän ei itsekään tiennyt miksi niin ajatteli, mutta ehkä kyse oli vain herkästä vaistosta, joka oli huomannut jonkin olevan pielessä.

Tällä kertaa hän oli päättänyt näyttää tuolle lurjukselle, ettei tämä voisi voittaa ja ehkäpä tulisi aika, jolloin tuo viheliäinen lurjus saisi rangaistuksen häijyistä teoistaan.

(http://i132.photobucket.com/albums/q17/Bluebird79/Simskuvat/snapshot_d50e7dc5_d5113fdd.jpg)

Rosita oli koko ajan kuningattaren apuna ja tuntien kuluttua pieni poikalapsi lepäsi hyvin väsyneen kuningattaren käsivarsilla.
Hän tahtoi pidellä ainokaista lastaan vielä tovin, ennen kuin antaisi sen Rositan hoiviin.
Viimein kuningatar ojensi pienokaisen Rositalle, joka pesi ja kapaloi tämän.
”Pidä hyvä huoli Thomasista, vie hänet paikkaan, josta Kaarle ei häntä löydä.” Kuningatar sanoi voipuneella ja osin murheellisella äänellä.
”Sen lupaan teidän armonne.” Rosita sanoi ja sipaisi punaisen hiuskiehkuran otsaltaan.
”Kiitos Rosita.” Kuningatar sanoi hiljaa ja jatkoi. ”Mene nyt, ennen kuin kukaan ehtii huomata sinun lähtöäsi.”
”Minä menen, teidän armonne.” Rosita sanoi ja veti viitan hartioilleen ja nosti kapaloidun pienokaisen käsivarsilleen.

Rosita lähti ja kuningatar jäi vuoteelleen lepäämään. Kyynel toisensa jälkeen vieri hänen poskelleen, vaikka tiesikin että hänen poikansa elämä ja tulevaisuus oli nyt turvattu.

Samaan aikaan Rosita kiirehti pitkin käytäviä ja pujahti pienestä ovesta pihalle, jossa hänen miehensä odotti kärryineen.
(http://i132.photobucket.com/albums/q17/Bluebird79/Simskuvat/snapshot_d50e7dc5_d5114087.jpg)

Hän asteli nopeasti kärryille, nousi kyytiin ja he saattoivat lähteä matkaan. Kuului hiljaista kolinaa kun kärryn pyörät osuivat kivetykseen, mutta siitäkin huolimatta he suuntasivat ulos portista ja kohti turvapaikkaa.
He matkustivat koko lopun yötä, seuraavan päivän ja yön kunnes aamun sarastaessa saapuivat pienelle ränsistyneelle linnakkeelle.
Siellä he kiiruhtivat sisälle ja Rosita vei kallisarvoisen käärön linnakkeen emännän hoiviin

(http://i132.photobucket.com/albums/q17/Bluebird79/Simskuvat/snapshot_95114fbc_b51154a3.jpg)

Kuningattaren suunnitelma oli onnistunut ja lapsonen oli nyt toistaiseksi turvassa Kaarlelta.

No niin tässä taas tämmöinen rävellys, joka itseasiassa on alkusanat Karhuun ja Enkeliin.
Toivottavasti tämä herättää uusia ideoita kirjoittamiseen. :D

Tää voi vaikuttaa vähän huonolta, mutta olen vähän väsyksissä, joten hoksottimet eivät pelaa täysillä ja jokunen kämmi voi päästä livahtamaan tekstiin ja kuviin.
Osa taas on muutenkin vaikea lavastaa, kun sims on kuitenkin vain peli ja silläkin on rajansa.
Otsikko: Vs: Sims keskustelu
Kirjoitti: Nuubialainen Prinsessa - 16.04.08 - klo:00:03

Täytyykin sitten viikonloppuna katsastella tarkemmin noita kuvia, jos vaikka saisin inspiraation :)
Viimeviikonloppuna ajatukset olivat täysin uudessa tarinassani, miun päässä alkoi elää uusi rakkaustarina, eikä se suostu sieltä poistumaan ennenkuin saan sen paperille..

Tiedätkö sen tunteen kun jokin on pahasti kesken ja se vaivaa niin kauan kunnes sen saa tehtyä..kävelin viikonloppuna yöllä ja kirjoitin välillä koneella ja välillä kynällä paperiin..ja aina kun tuli jumi kohta, tuli sellainen levoton olo..pitäisi saada tehtyä kirja valmiiksi ja heti..
Nytkin vähän polttelee, mutta en voi..pitää lähteä nukkumaan kun on aamulla aikainen nousu töihin:(

Katson mitä tapahtuu viikonloppuna karhulle ja enkelille kun istahdan koneen ääreen..otan nuo siun ahertamat hienot simit eteeni ja annan sormien liikkua :)

Hauskaa yön jatkoa sinulle..ja jatka ihmeessä tarinoita jos saat mahkuidean..älä turhaan minua odottele..pääsen kyllä mukaan tarinaan kun luen aikaansaannoksiasi:)Otsikko: Vs: Sims keskustelu
Kirjoitti: Nefertiti - 16.04.08 - klo:14:07
Täytyykin sitten viikonloppuna katsastella tarkemmin noita kuvia, jos vaikka saisin inspiraation :)
Sen kun katsot ja mulla on myös simeinä Dimitri perheineen ja Bérock. Täytyy vielä väsätä Estelle, tämän siskot sekä Anna, mutta taidan pitää piene paussin simeilyssä kun viimeksikin kuluin pari päivää simien tekemisessä ja linnan rakennuksessa. Tuo toinen rakennus joka vikassa kuvassa näkyy, ei ole mun käsialaa, vaan ihan ladattu tönö. :)
Kunhan saan nuo loputkin simit oikeille tonteille, niin napsin niistä kuvia ja laitan tänne simi ketjuun kaikkien ihasteltavaksi. Voi olla että mielikuvat tarinoiden hahmoista poikkeaa toisen näkemyksistä. Mutta niin monta kuin on lukijaa, niin on myös näkemyksiäkin.

Viimeviikonloppuna ajatukset olivat täysin uudessa tarinassani, miun päässä alkoi elää uusi rakkaustarina, eikä se suostu sieltä poistumaan ennenkuin saan sen paperille.
Tiedätkö sen tunteen kun jokin on pahasti kesken ja se vaivaa niin kauan kunnes sen saa tehtyä..kävelin viikonloppuna yöllä ja kirjoitin välillä koneella ja välillä kynällä paperiin ja aina kun tuli jumi kohta, tuli sellainen levoton olo. Pitäisi saada tehtyä kirja valmiiksi ja heti.

Oi, tiedän tuon tunteen oikein hyvin, etenkin kun tuo inspiraatio sattuu aina mahdollisimman huonoon aikaan, eli juuri silloin kun pitäisi mennä nukkumaan tai kun pitäis lähteä töihin tai on jo töissä. Joskus tuo on varsin rasittavaa.
Mutta sitten kun tosiaan iskee sarjassamme Todella-Mahtava-Idea, se on saatava paparille ja nopeasti, koska muutoin se unohtuu kokonaan, mutta joskus pyörittelen ja mietin ideaa vähän pidempää, etenkin jos mulla ei juuri sillä hetkellä oo mahdollisuutta saada sitä paperille tai wordiin. Tällöin ideasta saattaa tulla vieläkin parempi tai sitten saattaa myös käydä niin, että kyseessä onkin Todella-Mahtava-Idea-No-Ei-Todellakaan, eli se vaikuttaa alkuunsa tosi hyvältä, mutta kun sitä on hetken pyöritellyt ja miettinyt, niin ei se sitten olekaan niin mahtava kuin aluksi luuli.
Joskus tällasia tulee noiden jatkotarinoiden kanssa, että kirjottaa mielestään hyvän pätkän, mutta sitten jälkeenpäin uudelleen lukemisen jälkeen sitä on ihan pakko vähän parannella tai kirjoittaa joku kohta ihan uusiksi, jos ja kun se omiin silmiin on aiemmin tökkinyt.

Mutta sitten kun on kirjoittanut tosi upean pätkän ja vieläpä onnistuu kerralla, niin se tuntuu niin mahtavalta ja sitten sitä pätkää tulee luettua uudestaan ja uudestaan ja ehkä korjanneeksi muutamia pieniä kirjotusvirheitä ja muita mokia.
Mutta ehkäpä nämä kuuluis enempi tonne kirjoittamisesta (http://www.juplin.net/keskustelu/index.php?topic=24.0) ketjuun, joten jos tulee vielä jotakin asiaan liittyen niin höpistään siinä ketjussa sitten jatkossa.
Niin ja muuten toivottavasti tulee ihana rakkaustarina sulta. :)

Muoks, muoks.
Lisään tähän muutaman kuvan tarinassa esiintyvistä simeistä. :)

(http://i132.photobucket.com/albums/q17/Bluebird79/Simskuvat/snapshot_d50e7dc5_35112790.jpg)
Kuningas Philippe

(http://i132.photobucket.com/albums/q17/Bluebird79/Simskuvat/snapshot_d50e7dc5_f511267f.jpg)
Kuningatar Beatrice ja taka-alalla näkyy hänen miehensä, joka näköjään innostui vähän liikaakin lätäköistä.
Niin ja tämän kuvan olen näemmä ottanut hiukka yläviistosta, joten ei siis ihan paras mahdollinen, mutta kyllä tuosta selvän saa.

(http://i132.photobucket.com/albums/q17/Bluebird79/Simskuvat/snapshot_d50e7dc5_751126cc.jpg)
Beatricen uskottu palvelija Rosita. Joo tuo huppu ja viitta näyttää vähän hölmöltä.

(http://i132.photobucket.com/albums/q17/Bluebird79/Simskuvat/snapshot_d50e7dc5_55112715.jpg)
Rositan aviomies Nicholas


(http://i132.photobucket.com/albums/q17/Bluebird79/Simskuvat/snapshot_d50e7dc5_751126ef.jpg)
Kuningas Philippen häijy ja juonitteleva neuvonataja Kaarle.
Otsikko: Vs: Sims keskustelu
Kirjoitti: Nefertiti - 17.04.08 - klo:07:01
No niin tässä on Dimitri perheineen ja pahoittelut tuplapostista.

Tässä on perhe, joka liittyy vahvasti minitarinassa olleen pikku Thomasin myöhempiin elämän vaiheisiin.
Kyseessä siis mustalaisruhtinas Dimitrin pieni perhe ja leiri.
Mulla ei siis ole tällä hetkellä hackia joka sallisi enepää kuin kahdeksan simiä tontille, joten en myöskään ole muita leiriläisiä ole kuvannut, vain tämän mielestäni ihanasti onnistuneen perheen.

(http://i132.photobucket.com/albums/q17/Bluebird79/Simskuvat/snapshot_350f82dc_9512c968.jpg)
Heimonsa kiistaton johtaja, Dimitri.

(http://i132.photobucket.com/albums/q17/Bluebird79/Simskuvat/snapshot_350f82dc_f512c990.jpg)
Hänen rakas vaimonsa Nadja.

(http://i132.photobucket.com/albums/q17/Bluebird79/Simskuvat/snapshot_350f82dc_d512c989.jpg)
Lapsikatraan vanhin ja tuleva perijä Rainer.

(http://i132.photobucket.com/albums/q17/Bluebird79/Simskuvat/snapshot_350f82dc_7512c919.jpg)
Lapsikatraan toiseksi vanhin, Tobias.

(http://i132.photobucket.com/albums/q17/Bluebird79/Simskuvat/snapshot_350f82dc_5512c953.jpg)
Lapsikatraan toisiksi nuorin neitonen Tanya.

(http://i132.photobucket.com/albums/q17/Bluebird79/Simskuvat/snapshot_350f82dc_1512c9ab.jpg)
Viimeisimpänä, muttei vähäisimpänä nuori suloinen Sonya.

(http://i132.photobucket.com/albums/q17/Bluebird79/Simskuvat/snapshot_350f82dc_f512c8f5.jpg)
Dimitriä vähän lisää.

(http://i132.photobucket.com/albums/q17/Bluebird79/Simskuvat/snapshot_350f82dc_9512ca28.jpg)
Hieman uutta kuvakulmaa Dimitristä, leirinuotiolla.

(http://i132.photobucket.com/albums/q17/Bluebird79/Simskuvat/snapshot_350f82dc_f512c8c1.jpg)
Rainer keskutelemassa äitinsä kanssa.

(http://i132.photobucket.com/albums/q17/Bluebird79/Simskuvat/snapshot_350f82dc_3512c8b7.jpg)
Vielä yksi leirinuotio kuvat ja pahoittelut kuvaan unohtuneesta ruudukosta
Otsikko: Vs: Sims keskustelu
Kirjoitti: Mina - 13.05.08 - klo:08:30
Njoo, joskus sitä mielikuvitusta on liikaakin ja oikeesti pienekin patkän tekemiseen menee simien kanssa monta tuntia. Ne kun tahtoo tehdä kaikkea muuta paitsi sitä mitä mä haluan niiden tekevän. Jos mä haluan ne vaikka istumaan, ni eikös toinen ole menossa jääkaapille tai alkaa tekee jotin muuta typerää.

Ota niiltä vapaa tahto pois, sitten eivät tee mtn mitä ei määrätä. Havaitsin tämän silloin joskus SIMiä pelatessani suht käteväksi kun niitä koittaa saada rakastumaan tms. Tosin tuli aina valituksia että kämppä oli liian iso, opettelisivat kävelemään mokomat laiskat sontiaiset. Ja sitten jos on pienempi kämppä niin kaikki kamat ei mahdu. Nykyään en enää pelaakaan, meni mun mielestä vähän yli kun lisäosia tunki joka tuutista, varmaan tuon kakkosen lataan netistä sitten kun saan uuden koneen ostettua ja sen ulkoisen kovon :D Tosin nykyisenkin koneen pitäisi pyörittää kyllä tuota Sims 2 mutta kuitenkin.. Eipä ole kovotilaa enää
Otsikko: Vs: Sims keskustelu
Kirjoitti: Nefertiti - 13.05.08 - klo:12:52
Njoo, joskus sitä mielikuvitusta on liikaakin ja oikeesti pienekin patkän tekemiseen menee simien kanssa monta tuntia. Ne kun tahtoo tehdä kaikkea muuta paitsi sitä mitä mä haluan niiden tekevän. Jos mä haluan ne vaikka istumaan, ni eikös toinen ole menossa jääkaapille tai alkaa tekee jotain muuta typerää.

Ota niiltä vapaa tahto pois, sitten eivät tee mtn mitä ei määrätä. Havaitsin tämän silloin joskus SIMiä pelatessani suht käteväksi kun niitä koittaa saada rakastumaan tms.

Mä nyt satun tykkäämään siitä, että niillä on vapaatahto päällä ja jos mä laitan sen pois, niin siinä voi sit käydä niin että kun on laittanut simin tekemään jotain niin sitten unohdan sen siihen ja palkit menee ja en mäkään nyt ihan joka välissä halua maxmotivesia räpytellä, menee muuten jännitys pelistä. Siks toisekseen tykkään että mun simeilläni on persoona, vaikka ne onkin joskus niin raivostuttavan urpoja, jos tahdon leikkiä nukeilla, niin mulla on kyllä siihen sopiva barbie kokoelma.


Tuosta lataamisesta, se on laitonta ja suosittelen mieluummin ostamaan peruspelin, kun tuolla on nyt kivoja settejä, missä on peruspelin lisäksi mukana joku lisäosa tai kamasetti.
Toiseksi lataaminen on siitäkin epävarmaa, että aina on suuri riski saada viruksia ja/tai haitta ja vakoiluohjelmia koneelle. Ei ne pelien hinnat huvikseen niin kalliit ole, vaan se hinta muodostuu merkin ja pelin itsensä lisäksi siitä ajasta, mitä sen tekemiseen on käytetty, sekä kaikista mahdollisista turvajutuista, joita siihen lätykkään on laitettu. Mitä enemmän turvajuttuja(joista osa on suorastaan raivostuttavia), sitä enemmän hintaa.

Kaikkia lisäosia ja kamasettejä ei ole pakko ostaa, mutta ehdottoman hyviksi olen havainnut yöelämän, vuoden ajat ja matkalla lisärit, koska niiden mukana tulee eniten toimintoja ja muuta uutta, jotka tavallaan helpottaa pelaamista, (siis heti kun muistaa hakea päivitykset). Sen jälkeen voi miettiä haluaako yliopiston, kauppa aukin tai lemmikit ja nythän on tullut tuo vapaa-aika lisäri, jossa myös tulee uusia kiintoisia toimintoja, joilla saa uutta väriä peleihinsä.
Uusi lisäosakin on tulossa, nimittäin The Sims 2 Apartments, jossa simit voivat asustaa kerrostalossa.
Tiedä sitten tuleeko paljon muutakin, ennen kuin The Sims 3 tulee, sillä siitäkin on jo kuvia ihan virallisilla sivuilla.

Lisäksi sims 2 peliin voi ladata kaikkea mukavaa mm. mod the simsistä, mutta paljon kivaa voi jäädä latamatta, jos ei ole kaikkia lisäosia.
Tosin oman koneeni kovot alkaa hiljalleen täyttyä ja downloads kansio on jo niin täynnä, että posahtaa vielä joskus. Hyvä kun kone jaksaa pyörittää peliä, kun ladattuja kamoja sun muuta kivaa sälää on tullu haettua.
Kun puhun ladatuista tarkoitan siis toisten pelaajien peliin tekemiä ominaisuuksia, tavaroita, vaatteita simejä jne, en pelejä.
Otsikko: Vs: Sims keskustelu
Kirjoitti: Mina - 13.05.08 - klo:13:45
Tiedän kyllä että lataaminen on laitonta, mutta en todellakaan aio ruveta maksamaan pelistä jota tuskin pelaan kovinkaan paljon. Sama Unreal Tournament 3'sen kanssa, koneen piti pyörittää sitä, demo pyöri hyvin, mutta kun sain pelin itselleni niin alkoi vinkumaan että minimivaatimukset eivät täyty. Ts. kannatti ladata, enpä turhaan tuhlannut tuohonkaan rahojani. Muistan kyllä tarkistaa ne tiedostot ennenkuin avaan tai asennan mtn koneelle. Ne lisäosatkin pystyy kyllä lataamaan netistä, eli turha niitäkään minään settinä alkuperäisen pelin kanssa on ostaa.

Enemmän pelaan PS3 pelejä, jotka kyllä ostan ellei kaveri ole ostanut niitä ensin, jolloin voin häneltä lainata. Mutta millä ihmeellä opiskelijalla on varaa lähemmäs 70e peleihin kun pitäisi elääkkin, kysynpähän vaan. Sama kun koneella on about 7gigaa musiikkia, en todellakaan ole ostanut kuin murto-osan siitäkin määrästä levyillä, eihän olisi mtn musiikkia jossei sitä netistä saisi kun edelleen, opiskelijan pitää elääkin jollain. Tietty niitä bändejä, joita aktiivisimmin kuuntelen, tuen myös ostamalla heidän levynsä. Harvemmista levykaupoista löytyy kuitenkaan niinkään "eksoottista" bändiä kuin Tactical Sekt. Tämänpä vuoksi, lataan. Tai vaikka Alien Vampires. Hyvä että nuita löytyy edes torrentteina. Mutta se siitä, anteeksi OT
Otsikko: Vs: Sims keskustelu
Kirjoitti: Nefertiti - 26.05.08 - klo:15:58
No niin asiasta toiseen, tai no ei nyt niin paljoa heitä kumminkaan, mutta jos joku tahtoo peliinsä mun simin tekelitä, niin Radolasta(siis radosimsin foorumi) voipi niitä ladata.
Joo sorry mainostus, mutta enpä oo kovinkaan usein laittanu mitään omaa ladattavaks minnekään.
Otsikko: Vs: Sims keskustelu
Kirjoitti: Nefertiti - 03.06.08 - klo:20:02
No niin ajattelin esitellä muutaman uuden ukkelini ja samalla vähän tarinaakin, joskin en ole varma laitanko nettiin asti, kun sitä varten tartis tehdä blogi.
No mutta katsotaan nyt mitä tuleman pitää.

(http://i132.photobucket.com/albums/q17/Bluebird79/Kauhujen%20saari%20kuvia/snapshot_554fbceb_955073f7.jpg)
Lähtökuva

(http://i132.photobucket.com/albums/q17/Bluebird79/Kauhujen%20saari%20kuvia/snapshot_554fbceb_95506e96.jpg)
Mona (punapää) ja Fiona (Tumma)

(http://i132.photobucket.com/albums/q17/Bluebird79/Kauhujen%20saari%20kuvia/snapshot_554fbceb_55506eb8.jpg)
Matt(punainen hihaton paita), Scott (Se jolla sininen hawaji paita) ja Jon(Vaalea pusero+housut)

(http://i132.photobucket.com/albums/q17/Bluebird79/Kauhujen%20saari%20kuvia/snapshot_554fbceb_75506e69.jpg)
Craig ja Cecile

(http://i132.photobucket.com/albums/q17/Bluebird79/Kauhujen%20saari%20kuvia/snapshot_554fbceb_9550bb2b.jpg)
Matt ja Jill

(http://i132.photobucket.com/albums/q17/Bluebird79/Kauhujen%20saari%20kuvia/snapshot_554fbceb_9550b857.jpg)
David (Tumma muistaakseni) ja Wes (Punapää), hulluttelemassa tukinpyöritys altaalla.

(http://i132.photobucket.com/albums/q17/Bluebird79/Kauhujen%20saari%20kuvia/snapshot_554fbceb_d5506c2a.jpg)
Scott kuvaamassa lähtöä ja purjeveneeseen nousua.
 
(http://i132.photobucket.com/albums/q17/Bluebird79/Kauhujen%20saari%20kuvia/snapshot_554fbceb_3550bb0e.jpg)
Cecile, Mona, Fiona ja Jon pelaamassa pokeria

(http://i132.photobucket.com/albums/q17/Bluebird79/Kauhujen%20saari%20kuvia/snapshot_554fbceb_d550b89a.jpg)
Scott riippukeinussa löhöämässä.

No niin tässäpä tämä kuvapläjäys ja jos Juplin katsoo, että on liika kuvia, niin toki mä niitä vähennän. :)
p.s
kommentit ovat tervetulleita. :)
Otsikko: Vs: Sims keskustelu
Kirjoitti: Nefertiti - 08.06.08 - klo:23:37
No mutta tässä uusi kuvapläjäys trooppisen saaren asukkaiden elämästä. :)

Kisaajat käyttävät luppoaikansa mieleiseensä puuhaan.

(http://i132.photobucket.com/albums/q17/Bluebird79/Kauhujen%20saari%20kuvia/snapshot_554fbceb_f5583cbc.jpg)
Jon harjoittelee golf-lyöntejään.

(http://i132.photobucket.com/albums/q17/Bluebird79/Kauhujen%20saari%20kuvia/snapshot_554fbceb_b5583ce8.jpg)
Wesin(punapää) ja Davidin(tumma) painuessa uimaan.

(http://i132.photobucket.com/albums/q17/Bluebird79/Kauhujen%20saari%20kuvia/snapshot_554fbceb_35583cf5.jpg)
Osa neidoista, sekä Matt päättivät ruskettaa itseään silläseurauksella, että Matt ja Jill käräyttivät nahkansa.

(http://i132.photobucket.com/albums/q17/Bluebird79/Kauhujen%20saari%20kuvia/snapshot_554fbceb_75583f09.jpg)
Craig puolestaan päätti kuntoilla ja hakkasi nyrkkeilysäkkiä voimiensa takaa.

(http://i132.photobucket.com/albums/q17/Bluebird79/Kauhujen%20saari%20kuvia/snapshot_554fbceb_555876cc.jpg)
Myöhemmin Matt suuntasi pienen putouksen alle vilvoittelemaan kärähtänyttä nahkaansa.

(http://i132.photobucket.com/albums/q17/Bluebird79/Kauhujen%20saari%20kuvia/snapshot_554fbceb_15587a2c.jpg)
Romantiikkaa ilmassa, Mattin ja Jillin ystävyys syvenee ja vahvistuu.

(http://i132.photobucket.com/albums/q17/Bluebird79/Kauhujen%20saari%20kuvia/snapshot_554fbceb_d5587acb.jpg)
Kosketukset muuttuivat kiihkeiksi suudelmiksi. Sitä se trooppinen kuumankostea ilmasto tekee. :D

(http://i132.photobucket.com/albums/q17/Bluebird79/Kauhujen%20saari%20kuvia/snapshot_554fbceb_75587e6e.jpg)
Yksi onnistuneimpia keittiöitäni, joka siis on osa suurta majaa, jossa kisaajani viettävät vapaa-aikaansa, sekä ruokailevat.
Otsikko: Vs: Sims keskustelu
Kirjoitti: Nefertiti - 29.08.08 - klo:00:00
Tässä tuleepi muutama kuvatus ja pahoittelut heti alkuunsa kuvien laadusta. Huomasin vasta näin jälkeenpäin, että olisi pitänyt H&M ja Ikea kamasettien asennuksen jälkeen vilkaista kuva-asetuksia ja säätää ne uudelleen paremmaksi.
Mutta kun unohdin, niin kuvat lienevät enemmän tai vähemmän suttuisia. Sori.

(http://i132.photobucket.com/albums/q17/Bluebird79/Simskuvat/snapshot_b580130c_f5c3582b.jpg)
Logan

(http://i132.photobucket.com/albums/q17/Bluebird79/Simskuvat/snapshot_b580130c_b5c35843.jpg)
Emma

(http://i132.photobucket.com/albums/q17/Bluebird79/Simskuvat/snapshot_b580130c_b5c35853.jpg)
George

(http://i132.photobucket.com/albums/q17/Bluebird79/Simskuvat/snapshot_b580130c_b5c357da.jpg)
(http://i132.photobucket.com/albums/q17/Bluebird79/Simskuvat/snapshot_b580130c_d5c358ab.jpg)
Ekassa kuvassa Emma ja George, toisessa hieman yleiskuvaa koko toimistosta.

(http://i132.photobucket.com/albums/q17/Bluebird79/Simskuvat/snapshot_b580130c_55c3592b.jpg)
Patty

(http://i132.photobucket.com/albums/q17/Bluebird79/Simskuvat/snapshot_b580130c_75c35a71.jpg)
Koko toimisto

Lisään myöhemmin kuvan Kapteenistamme ja tämän pur... siis aluksesta, sekä mahdollisesti muutamista miehistön jäsenistä.
Otsikko: Vs: Sims keskustelu
Kirjoitti: Nefertiti - 03.01.09 - klo:00:01
Äsh... Täytynee jossakin välissä laittaa noiden kuvien linkit uusiksi, kun näköjään ne on menneet sekaisin, kun järjestin kuvia uusiksi Photarin kansioissa.

No mutta tässä kuvia. Ensin perhe McCenzie

(http://img.photobucket.com/albums/v720/Aule/The%20Sims%202%20kuvia/snapshot_f65316f5_965b3a97.jpg)
Perhepotretti

(http://img.photobucket.com/albums/v720/Aule/The%20Sims%202%20kuvia/snapshot_f65316f5_765b3970.jpg)
Robert ja Jennifer McCenzie

(http://img.photobucket.com/albums/v720/Aule/The%20Sims%202%20kuvia/snapshot_f65316f5_365b3975.jpg)
Theodor

(http://img.photobucket.com/albums/v720/Aule/The%20Sims%202%20kuvia/snapshot_f65316f5_f65b3983.jpg)
Richard

(http://img.photobucket.com/albums/v720/Aule/The%20Sims%202%20kuvia/snapshot_f65316f5_f65b3496.jpg)
Adeline

(http://img.photobucket.com/albums/v720/Aule/The%20Sims%202%20kuvia/snapshot_f65316f5_165b39ab-1.jpg)
Taloudenhoitajatar Emily ja hänen tyttärensä Elisa.


(http://img.photobucket.com/albums/v720/Aule/The%20Sims%202%20kuvia/snapshot_7659fb6e_76659ce3.jpg)
Tässä ovat Jenniferi veli Jeremy ja sisko Agatha

Lisään Herra Lionel Burbankin kuvan myöhemmin.

Tässä tulee perhe Monroe
(http://img.photobucket.com/albums/v720/Aule/The%20Sims%202%20kuvia/snapshot_d6646cc3_566599eb.jpg)

(http://img.photobucket.com/albums/v720/Aule/The%20Sims%202%20kuvia/snapshot_d6646cc3_566597ea.jpg)
Herra Edward Monroe

(http://img.photobucket.com/albums/v720/Aule/The%20Sims%202%20kuvia/snapshot_d6646cc3_366597d1.jpg)
Rouva Margaret Monroe

(http://img.photobucket.com/albums/v720/Aule/The%20Sims%202%20kuvia/snapshot_d6646cc3_d66597d8.jpg)
Charlotta Monroe

(http://img.photobucket.com/albums/v720/Aule/The%20Sims%202%20kuvia/snapshot_d6646cc3_766597df.jpg)
Christian Monroe

(http://img.photobucket.com/albums/v720/Aule/The%20Sims%202%20kuvia/snapshot_d6646cc3_166598ab.jpg)
Christina Monroe

(http://img.photobucket.com/albums/v720/Aule/The%20Sims%202%20kuvia/snapshot_d6646cc3_f6659808.jpg)
Kuten kuvasta näkyy, tyttö on varsinainen hulivili ja pilalle lellitty.
Otsikko: Vs: Sims keskustelu
Kirjoitti: Nuubialainen Prinsessa - 03.01.09 - klo:00:15

Oho, no niinhän noille kuville on käynyt. Tuo on kyllä tuttu ilmiö. Minnuu ärsyttää ne youtube pätkät joita olen laittanut kun niistä katoaa se osoite toisinaan..
Kivoja kuvia. Näkyy olevan tarinalla uusia kasvoja:)

Otsikko: Vs: Sims keskustelu
Kirjoitti: Dina - 05.02.09 - klo:20:47
Nimim. koukussa Sims kakkoseen :"D
Justiinsa asensin uudestaan ja olen alottanut pari uutta haastettakin,
nythän tulee se The Sims 3 kesäkuussa...
Senhän julkaisupäivä myöhästyi monella kuukaudella.
Otsikko: Vs: Sims keskustelu
Kirjoitti: Nefertiti - 22.11.09 - klo:12:09
Herätelläänpä tätäkin ketjua.

Simsiin paremmin perehtynyt foorumi radola näyttää juuri nyt olevan remontin alla ja varmasti palaa toimintaa, kun rado saa kaiken tehtyä. Mutta jos asiasta haluaa keskustella tai radolaisilla on tarvetta purkaa mieltä asian tiimoilta, niin tervetuloa mukaan remmiin.
Muistutan vain että kommentoidaksesi sinun on rekkauduttava.
Eipä tässä muuta kuin ihmetellään siihen asti, että radolaan taas pääsee.

Nefertiti

p.s
Täällä ei valitettavasti ole poksia, eikä tänne sellaista taida saadakaan, joten pärjäillään vaikka tällä topsulla. :)
Otsikko: Vs: Sims keskustelu
Kirjoitti: Mustang - 13.01.10 - klo:17:59
Olipas hienoja kuvatuksia tässäkin, harmi vain, ettei valtaosa näkynyt. :/ ihania pukuja. voih, onneksi minulla ei koskaan ollut tuollaisia, muuta en enää muuten tekisikään. Meni kyllä pahasti tuolla kirjoitelmissa oftopikin puolelle. :D
Otsikko: Vs: Sims keskustelu
Kirjoitti: Nefertiti - 13.01.10 - klo:18:06
(http://img.photobucket.com/albums/v720/Aule/The%20Sims%202%20kuvia%202/AarenjaUrsula6.jpg)
Luinpa sitten tarkemmin sen neidon kuvauksen tuosta Vampyyrintarinasta, joten tässä Ursula uudemmassa kuosissa. :)
Jaa pitääpä säätää noi kuvat uusiksi, kun ovat vissiin kadonneet, kun oon järjestelly photobucketissa kuviani.
Otsikko: Vs: Sims keskustelu
Kirjoitti: Nefertiti - 13.01.10 - klo:18:52
No niin ensin, sorry tuplapostaus ja toiseksi nyt pitäs kaikkien kuvien näkyä. :)
Oli siinä kyllä töitä, kun jo ehdin pelästyy että olinko mä hävittäny jo ne kuvat tai jotain. :)
Otsikko: Vs: Sims keskustelu
Kirjoitti: Mustang - 13.01.10 - klo:19:10
Heh, hieno homma. ilo aina katsella kaikenlaisia toisten tuotoksia, liittyi ne mihin vain. varsinkin, kun itsekin päässyt tuota hahmoluomisen hienoutta maistamaan. Tuossa kaikessa on varmasti ollut ihan kauhean iso työ! Mutta se siitä ehkä tekeekin tekemisen arvoista, oli taiteenlaji mikä vain, valmis työ on aina jotenkin yhtä tyydyttävää. :) Mun ei ehkä kannataaisi kyllä katsella ja jutella näistä, kohtapa käy niin, että itseltä löytyy tuo. :/ Heheh, ei niin vakavasti, eihän se nyt mitenkään pahakaan juttuolisi, koukutus vain on aina sellaista, että se vie aikaa kaikelta muulta, mikä ei ole helppoa, kun on muutenkin niin kiinnostunut ihminen ja jokaisesta vuorokaudesta puuttuu ainakin 10 tuntia, että ehtisi kaiken haluamansa tekemään. Pleikkarilla itse pelailin Bustin outtia joskus. Pitäisiköhän kaivaa tuo koneen mukana tullut peli esiin, niin osaisi kertoa, mikä se on. Joku elämäntarinat se taisi olla.
Otsikko: Vs: Sims keskustelu
Kirjoitti: Nefertiti - 13.01.10 - klo:19:25
Ilmeisesti läppärille sopivampi sims, eli Sims 2 elämäntarinat. Siitäkin voi tuolla radolassa kysellä, joksin se foorumi on enemmän keskittyny sims 2:seen ja sen lisäreihin ja sims 3:seen ja sen lisäreihin.
Osa ladatuista ilmeisesti toimii myös elämäntarinoissakin. Mutta itse pidän tästä mun sims 2:sestani, kolmosen simit näyttää mun silmiin pallopäiltä, vaikka kroppa oliski hyvä.

Simsit on siitä kivoja että niissä voi purkaa pahaoloaan siihen että vaikka tapattaa jonkun simeistään, hukuttamalla, syöttämällä lehmäkasville tai kärpäsillä tai saksilla (ei löydy pelistä, pitää ladata netistä).
Joku oli tehny vauvagrillin, jota mä en todellakaan lataa itelleni. On se sen verran brutaali.
Mutta muuten löytyy kaikkea kivaa laidasta laitaan, jopa joitakin seksijuttujakin. :D

Historiallisia juttuja on aika haastava tehdä, sillä vaikka ladattavia löytyy, niin osa on aika rajallisia eikä näytä yhtään tietyn aikakauden asulta. Mutta ainahan sitä voi soveltaa ja jotkut tekee juttuja itse, hommattuaan ensin sopivat ohjelmat ja jutut joiden avulla sitten voi tehdä meshejä (mesh= vaatteen, huonekkalun tms jutun ns. luuranko joka määrittää sen muodon/ulkomuodon), uudelleen värjäyksiä yms.
Ite oon värjänny muutamat hiukset ja silmiä. Enimmäkseen PhotoShopilla ja sillä myös pyrin muokaamaan kuvat sopivan kokoisiksi ja katsoa, että kuvan laatu on ok.

En tiedä löytyykö sims ykköstä enää juuri mistään. Voi olla että löytyy, mutta kakkosta löytyy mm anttilasta, cittarista ja prismasta ja pelikaupoista ja huutonetistä kin voi tiirailla, josko joku olis omansa myymässä pois.
Sims kolmosta sensijaan kyllä löytyy, kun siihen tuli juuri eka lisäosa.
Otsikko: Vs: Sims keskustelu
Kirjoitti: Mustang - 13.01.10 - klo:19:29
Kuulostaa kyllä kieltämättä hyvin mielenkiintoiselta. :) Varmaankin katsastelen noita tässä topicissa mainitsemiani sivuja. Täytyy kuitenkin heittää hyvästit idealle ainakin tuohon valmistumiseen saakka. Itse kun en mistään ulkopuolelta saa rahaa, aikaa ei ole tehdä töitä, muutakuin öisin ja sellaisia hommia en vielä ole saanut. :/ Äsken tuli mieleeni ajatus, että tuohan on melkein, kuin piirtämistä. Ja kun myös pelailee, niin samalla kirjoittamista. :)
Otsikko: Vs: Sims keskustelu
Kirjoitti: Nefertiti - 13.01.10 - klo:19:33
Vähän joo luovaa puuhastelua, vaikka valmista pohjaa käyttääkin ja siitä muokkailee jotakin omanlaista.
Rakentelukin on kivaa, etenkin fantasia juttujen tai historiallisten, kun sitten voi tehdä sellaista missä itsekin haluis olla. Ja mä olen vielä melkeinpä perfektionisti noiden juttujen kanssa, niin kestää kauan, ennen kuin saan yhden tontin valmiiksi, saati simiä. Ja downloads kansio alkaa hiljakseen olla repeämispisteessä.
radolassa on sitte hyvä linkkilista eri latauspaikkoihin, jos päätätkin jotakin(vaatteita, ihoja, meikkejä, koruja jne) ladata peliisi. :)
Otsikko: Vs: Sims keskustelu
Kirjoitti: Mustang - 13.01.10 - klo:19:40
Kiitosta vaan, näillä vinkeillähän pääsee jo alkuun ja pidemmällekin. :)
Otsikko: Vs: Sims keskustelu
Kirjoitti: Nefertiti - 13.01.10 - klo:19:43
Oleppa hyvä vain.
Siellä on ohjeet jos haluaa pelata jotakin haastetta. Legacy Challegea (Eli alussa yksi sim ja sitten pitää vaan saada se jatkamaan sukua ja tätä tarinaa vedetään kymmenenteen sukupolveen asti.) tai hullujenhuone haaste.
Pitääkin etsiä se ohje tuolta ja pelata sitä pitkästä aikaa. :)
Otsikko: Vs: Sims keskustelu
Kirjoitti: Mustang - 13.01.10 - klo:19:46
Hauskoja kyllä. :) Tekisi mieleni avata ihan oma topic peleille yleensä, mutta en sitten tiedä, täällä on niin vähän porukkaa käynyt, että olisiko siitä lopulta hyötyä.
Otsikko: Vs: Sims keskustelu
Kirjoitti: Nefertiti - 13.01.10 - klo:19:50
Sen kun laitat.
Hitaastihan se varmasti täyttyy, mutta täytyyhän sitä voida puhua muistakin kuin simsistä. :)
Otsikko: Vs: Sims keskustelu
Kirjoitti: Nefertiti - 13.01.10 - klo:22:52
Piti sitten leikkiä pelillä jällee.
Tässä Aaren muutoksen ja monien vuosien jälkeen.
Vaatteet tietysti kuluu, kun ei ole uusia, eikä Aaren tainnut mikään ompelija olla. Myös hiukset pääsivät kasvamaan kun ei ollut millä lyhentää niitä.

(http://img.photobucket.com/albums/v720/Aule/The%20Sims%202%20kuvia%202/Aarenvampyyrina.jpg)
Otsikko: Vs: Sims keskustelu
Kirjoitti: Maranwel - 14.01.10 - klo:12:14
Mites parran kanssa sitten on käynyt, eikö se kasvakaan enää? Hienoja kuvia sulla niin kuin aina.

Mutta tässä (http://liljavirta.vuodatus.net/) linkki mun Legacy-tarinaani, joka on toteutettu Sims3:lla.
Otsikko: Vs: Sims keskustelu
Kirjoitti: Nefertiti - 14.01.10 - klo:12:18
Mites parran kanssa sitten on käynyt, eikö se kasvakaan enää? Hienoja kuvia sulla niin kuin aina.

Kokeilin parran kanssa tai lähinnä sängen,. Ei näyttänyt hyvältä. No täytyy kattoa, jos mä änkeisin sille joulupukinparran. :D Koska kyllä se parta vuosisadoissa varpaisiin asti kasvaa. :D
Tai sitten vampyyreillä ei kasva part ollenkaan, vain hiukset. :) Mutta tuskin vampyyritkään kylpemättä jättää ja hajut mahtaa olla aika hmm... voimakkaita, jos Aaren ei noiden vuosisatojen aikana kylve kertaakaan. Toki sinä aikana voi sataa, mutta tuskin kerralla niin paljoa satas, että sais kroppaa pestyä ja tuskin Aarenkaan haluaa siellä aukealla ilkosillaan koikkelehtia, jos vaikka joku sattuisi eksymään sinne. :)
Otsikko: Vs: Sims keskustelu
Kirjoitti: Nefertiti - 14.02.10 - klo:22:25
Pommitan paikkaa simskuvilla mun sims2 pelistänin, näin ystävänpäivän kunniaksi. :D

Oma taloni on enemmäkin pieni mökki taikka torppa.

Pohjapiirros
(http://img.photobucket.com/albums/v720/Aule/The%20Sims%202%20kuvia%202/Tuvanpohjapiirros.jpg)

Pari ulkokuvaa
(http://img.photobucket.com/albums/v720/Aule/The%20Sims%202%20kuvia%202/Torppa.jpg)

(http://img.photobucket.com/albums/v720/Aule/The%20Sims%202%20kuvia%202/Puucee.jpg)

Sisäkuvat

Pieni tupakeittiö

(http://img.photobucket.com/albums/v720/Aule/The%20Sims%202%20kuvia%202/Tupa3.jpg)
(http://img.photobucket.com/albums/v720/Aule/The%20Sims%202%20kuvia%202/Tupa2.jpg)
(http://img.photobucket.com/albums/v720/Aule/The%20Sims%202%20kuvia%202/Tupa.jpg)

Kammari, pahoittelen, ettei oo kun yksi kuva.

(http://img.photobucket.com/albums/v720/Aule/The%20Sims%202%20kuvia%202/Kammari.jpg)

Sauna ja pukutilat

(http://img.photobucket.com/albums/v720/Aule/The%20Sims%202%20kuvia%202/Sauna.jpg)

(http://img.photobucket.com/albums/v720/Aule/The%20Sims%202%20kuvia%202/Kylppri.jpg)

(http://img.photobucket.com/albums/v720/Aule/The%20Sims%202%20kuvia%202/Pukutila.jpg)

Pohjakuvasta pitäisi näkyä huoneiden sijainnit jne.
Ja sori muutama sisustukseen sopimaton esine, mutta kun ei parempaakaan löytynyt.

Sitten immeisiä. :D

(http://img.photobucket.com/albums/v720/Aule/The%20Sims%202%20kuvia%202/Sonya2.jpg)
Sonya

(http://img.photobucket.com/albums/v720/Aule/The%20Sims%202%20kuvia%202/SonyajapikkuinenTristan.jpg)
Sonya ja pikkuinen Tristan

(http://img.photobucket.com/albums/v720/Aule/The%20Sims%202%20kuvia%202/Tristaninensiaskelet.jpg)
Tristan opetelemassa kävelemään. :) Toinen on niin söpö.

(http://img.photobucket.com/albums/v720/Aule/The%20Sims%202%20kuvia%202/DaggarjaSonyayhdess.jpg)
Sonya ja Daggar jälleen yhdessä
Juu mä heivasin ne kaksi bittiavaruuden syövereihin ja tein Sonyan ja Daggarin uusiksi, muistin peräti tehdä Daggarin veljenkin ja otan siitä, jossakin välissä kuvia. :)

(http://img.photobucket.com/albums/v720/Aule/The%20Sims%202%20kuvia%202/Daggarjaperheyhdess.jpg)
Perheateria, Daggar, Sonya ja Tristan

(http://img.photobucket.com/albums/v720/Aule/The%20Sims%202%20kuvia%202/DaggarjaSonyakuhertelemassa.jpg)
Sonyan ja Daggarin hellä hetki. :)
Otsikko: Vs: Sims keskustelu
Kirjoitti: Mustang - 14.02.10 - klo:22:31
Ooi, vallan hienoja. Ihanan idyllinen mökki. Hahmot on kans osuvan näköisiä. :)
Otsikko: Vs: Sims keskustelu
Kirjoitti: Nefertiti - 14.02.10 - klo:22:34
Mutta tähän lättään koosteen hellistä hetkistä, näin ystävän päivän kunniaksi, vaikken miekään sitä ihmeemmin vietä. :D
Kiitti kommenteista. :)

(http://img.photobucket.com/albums/v720/Aule/The%20Sims%202%20kuvia%202/NemirjaLina2.jpg)
Nemir ja Lina

(http://img.photobucket.com/albums/v720/Aule/The%20Sims%202%20kuvia%202/NemirjaLina.jpg)
Nemir ja Lina

(http://img.photobucket.com/albums/v720/Aule/The%20Sims%202%20kuvia%202/Tommijamie.jpg)
Näköissimit musta ja avokista

(http://img.photobucket.com/albums/v720/Aule/The%20Sims%202%20kuvia%202/AarenjaMaria5.jpg)
Aaren ja Maria

(http://img.photobucket.com/albums/v720/Aule/The%20Sims%202%20kuvia%202/AlyssajaIsildra6.jpg)
Alyssa ja Isildra

(http://img.photobucket.com/albums/v720/Aule/The%20Sims%202%20kuvia%202/Isjapoika.jpg)
Hirviö ja tytär

(http://img.photobucket.com/albums/v720/Aule/The%20Sims%202%20kuvia%202/Isjatytr.jpg)
Hirviö ja tytär

(http://img.photobucket.com/albums/v720/Aule/The%20Sims%202%20kuvia%202/Kaunotarjahirvi.jpg)
Kaunotar ja Hirviö

(http://img.photobucket.com/albums/v720/Aule/The%20Sims%202%20kuvia%202/snapshot_76b0b222_36b320f2-1.jpg)
Matt ja Jill
Otsikko: Vs: Sims keskustelu
Kirjoitti: Mustang - 14.02.10 - klo:22:49
Tosi nättejä nuokin. ^^ Joku on ahkeroinut. Kaunitar ja hirviö kuuluu mun ehdottomiin lemppari Disneyihin. On ne kaikki vähän vanhemmat ihania, mutta siinä on leffa, jonka loppu saa mut edelleen itkemään. :)
Otsikko: Vs: Sims keskustelu
Kirjoitti: Nefertiti - 14.02.10 - klo:22:54
Jep, se on ihana leffa. :) Ehdottomasti Disneyn parhaimmistoa. :)
Niin se vaan on, ettei se hirviö aina oo se, joka näyttää hirviöltä, vaan se toinen. Eli ei se ulkokuori aina kerro et millanen ihminen on kyseessä oikeasti. :)

Mun lemppareihin kuuluu ehdottomasti Leijonakuningas ja arvaappa vaan kuka vetistelee kun Mufasa kuolee. Snif, ihana ihana leffa. En tie uskaltasko sitä kattoa Dumboa, kun se Baby of mine kohta saa mut aina kyyneliin, ihan vaan siksi kun kaikki muut eläinvauvat saa olla emojensa kans paitsi Dumbo. Jep herkkis olen. :)
Otsikko: Vs: Sims keskustelu
Kirjoitti: Nuubialainen Prinsessa - 15.02.10 - klo:21:55


Kivoja kuvia :)

Otsikko: Vs: Sims keskustelu
Kirjoitti: Nefertiti - 01.03.10 - klo:15:25
Pistämpä jälleen muutaman kuvatuksen tähän.


(http://img.photobucket.com/albums/v720/Aule/The%20Sims%202%20kuvia%202/Aarenedest.jpg)
LC (Legacy Challenge) perheeni aloittaja Aaren Mattila

(http://img.photobucket.com/albums/v720/Aule/The%20Sims%202%20kuvia%202/AareninjaIrinanhellhetki.jpg)
Aaren ja Irina (ent Korpi nyk. Mattila)

(http://img.photobucket.com/albums/v720/Aule/The%20Sims%202%20kuvia%202/Henna.jpg)
(http://img.photobucket.com/albums/v720/Aule/The%20Sims%202%20kuvia%202/Henri2.jpg)
(http://img.photobucket.com/albums/v720/Aule/The%20Sims%202%20kuvia%202/HenrijaHenna.jpg)
(http://img.photobucket.com/albums/v720/Aule/The%20Sims%202%20kuvia%202/HenrijaHenna4.jpg)

Esikoiset Henna ja Henri. Taaperoina, lapsina ja teineinä

(http://img.photobucket.com/albums/v720/Aule/The%20Sims%202%20kuvia%202/Vangit.jpg)
Vankina.

Vangit vähän tarkemmin

(http://img.photobucket.com/albums/v720/Aule/The%20Sims%202%20kuvia%202/Yuna.jpg)
Yuna

(http://img.photobucket.com/albums/v720/Aule/The%20Sims%202%20kuvia%202/Jemina.jpg)
Jemina

(http://img.photobucket.com/albums/v720/Aule/The%20Sims%202%20kuvia%202/JasminjaOrvokki.jpg)
Jasmin, Jeminan isosisko (Simi ei täysin ole käsialaani, vaan olen muokkaillut sen erään toisen simistä) ja Orvokki (Sokeutunut, rikkaan maanomistajan tytär)

(http://img.photobucket.com/albums/v720/Aule/The%20Sims%202%20kuvia%202/HennajaFatima.jpg)
Henna ja Fatima

Vangitsija:

(http://img.photobucket.com/albums/v720/Aule/The%20Sims%202%20kuvia%202/RudolfRujo2.jpg)
Rudolf Rujo

Kuninkaallinen perhe

(http://img.photobucket.com/albums/v720/Aule/The%20Sims%202%20kuvia%202/Kuninkaalliset.jpg)
(http://img.photobucket.com/albums/v720/Aule/The%20Sims%202%20kuvia%202/PerheStenkil.jpg)
Perhe Stenkil

(http://img.photobucket.com/albums/v720/Aule/The%20Sims%202%20kuvia%202/FredrikStenkil.jpg)
Kuningas Fredrik Stenkil

(http://img.photobucket.com/albums/v720/Aule/The%20Sims%202%20kuvia%202/UlrikaStenkil.jpg)
Kuningatar Ulrika Stenkil

(http://img.photobucket.com/albums/v720/Aule/The%20Sims%202%20kuvia%202/EmundStenkil.jpg)
Prinssi Emund Stenkil

(http://img.photobucket.com/albums/v720/Aule/The%20Sims%202%20kuvia%202/EerikStenkil.jpg)
Prinssi Eerik Stenkil

(http://img.photobucket.com/albums/v720/Aule/The%20Sims%202%20kuvia%202/FredrikaStenkil.jpg)
Prinsessa Fredrika Stenkil

Jep nappasin hieman vaikutteita historiasta. Stenkil suku, kun on oikeastinkin joskus 1000-luvun alussa, sitä ennen hallinnut Ruotsissa. Joskaan ei tuon nimiset. :)
Otsikko: Vs: Sims keskustelu
Kirjoitti: Nefertiti - 26.04.10 - klo:22:20
No niin ja vähän lisää sims kuvia. :D

Ensin Daggar & kump, jotka tein uudelleen, koskapa perfektionistina en ollut aiempaan tyytyväinen. :) Niin ja koska kokeilin samalla radolan kautta löytämääni ratsastus hackia. :)

(http://img.photobucket.com/albums/v720/Aule/The%20Sims%202%20kuvia%202/Kokoporukka.jpg)

(http://img.photobucket.com/albums/v720/Aule/The%20Sims%202%20kuvia%202/Sonya3.jpg)
Sonya

(http://img.photobucket.com/albums/v720/Aule/The%20Sims%202%20kuvia%202/Rakha.jpg)
Rakšha

(http://img.photobucket.com/albums/v720/Aule/The%20Sims%202%20kuvia%202/Daggar.jpg)
Daggar

(http://img.photobucket.com/albums/v720/Aule/The%20Sims%202%20kuvia%202/Daemon.jpg)
Daemon

(http://img.photobucket.com/albums/v720/Aule/The%20Sims%202%20kuvia%202/Caral.jpg)
Caral

(http://img.photobucket.com/albums/v720/Aule/The%20Sims%202%20kuvia%202/Ratsailla.jpg)

(http://img.photobucket.com/albums/v720/Aule/The%20Sims%202%20kuvia%202/Ratsaille3.jpg)

Ja sitten Némirin kuvia. :)

Ensin yksi kaunis paikka
(http://img.photobucket.com/albums/v720/Aule/The%20Sims%202%20kuvia%202/Unipaikka2.jpg)

(http://img.photobucket.com/albums/v720/Aule/The%20Sims%202%20kuvia%202/Unipaikka.jpg)

(http://img.photobucket.com/albums/v720/Aule/The%20Sims%202%20kuvia%202/CharunjaNemir7.jpg)

Ja sitten hahmoja ja tapahtumia. :)

(http://img.photobucket.com/albums/v720/Aule/The%20Sims%202%20kuvia%202/CharunjaNemir.jpg)

(http://img.photobucket.com/albums/v720/Aule/The%20Sims%202%20kuvia%202/CharunjaNemir4.jpg)

(http://img.photobucket.com/albums/v720/Aule/The%20Sims%202%20kuvia%202/CharunjaNemir5.jpg)

(http://img.photobucket.com/albums/v720/Aule/The%20Sims%202%20kuvia%202/CharunjaNemir6.jpg)

(http://img.photobucket.com/albums/v720/Aule/The%20Sims%202%20kuvia%202/Charun-1.jpg)
Charûn

(http://img.photobucket.com/albums/v720/Aule/The%20Sims%202%20kuvia%202/Nemir-1.jpg)
Némir
Otsikko: Vs: Sims keskustelu
Kirjoitti: Mustang - 26.04.10 - klo:22:41
Kerrassaan hienoja ja kauniita paikkoja ja hahmoja taasen. Huomaa kyllä, että olet työstänyt näitä tarkkaan.
Otsikko: Vs: Sims keskustelu
Kirjoitti: Nefertiti - 26.04.10 - klo:22:43
Niin oon ja arvaappa vaan kuinka monta ärräpäätäkin on lennelly, kun välillä peli tai kone ei osaa olla yhteistyökykyinen. :D Tai simit. No onneksi niiltä saa vapaan tahdon pois. Ovatpahan ainakin helpommin ohjattavissa. :)
Otsikko: Vs: Sims keskustelu
Kirjoitti: Mustang - 08.07.10 - klo:19:07
Nyt tarvitaan kipeästi Nefertitin apua! Olin tänään ihan kunnolla mainonnan uhri ja ostin Sims 3 Cittarista, koska sen mukana tuli aivan ihana se pelille ominainen vihreä "kristalli", joka toimii muistitikkuna. :D (Ihan selittääkseni tätä hairahdusta kerron, että minulta meni sivu suun aivan ihana ja uniikki muistitikku hetki sitten, niin tuo oli pakko saada, kun peli ei ollut kallis ja koneelta alkaa tekeminen loppumaan muutenkin.)

Onko sulla kokemusta Sims 3:sta, tekeekö sillä mitään ja onko siihen mahdollista latailla kakkosen tapaan niitä kaikkia jutskia, mistä olet puhellut?
Otsikko: Vs: Sims keskustelu
Kirjoitti: Nefertiti - 08.07.10 - klo:19:48
Valitettavasti mulla ei oo kokemusta Sims 3:sesta, mutta suosittelen, että käyt täällä (http://www.createphpbb.com/radola/index.php?mforum=radola) vähän kurkkimassa. Radolassa kun on tietoa sims 3:sesta aika paljon, kuten myös kakkosesta. :)

Mut sen tiedän, et kolmoseenkin on jos jonkinlaista ladattavaa saatavilla. :) Mm Mod the Simsissä (http://www.modthesims.info/index.php?) ja TSR:ssa (http://www.thesimsresource.com/) ja Peggyssä (http://www.peggyzone.com/) ja Rosessa (http://www.rosesims2.net/). Kannattaa käyttää apuna pmbd:ia (http://paysites.mustbedestroyed.org/booty/) koska parhaimmat jutu on aina maksullisia.

Mut suosittelen selaamaan kuitenkin tuota Radolaa, kun siellä on aika hyvin listattu latauspaikkoja ja ainakin kakkoseen on teemoiteltu latauslinkkilista. :)
Siellä on todennäköisesti myös ohjeet siitä miten ladata ja minne ne siellä kolmosen tiedostoissa oikein tulee.
Otsikko: Vs: Sims keskustelu
Kirjoitti: Päärynä - 09.06.11 - klo:10:24
Hmm. Jotenkin tuntuu taas siltä, että oon pelannut pikkuisen liikaa, nimimerkillä joku päivä 5 tuntia putkeen vain sisustellessa...

Itellänihän on ykkösen kaikki pelit, kakkosesta aika moni ja kolmosesta kaikki lisärit muttei kamasettejä. Ehkä vois jossakin vaiheessa mennä taas pelailemaan pikkuisen lisää...
Otsikko: Vs: Sims keskustelu
Kirjoitti: Nefertiti - 09.06.11 - klo:11:37
Hih. Mäkin voisin vaihteeksi jatkaa tuota hullujenhuone haastettani, etenkin kun ei taida mennä enää kovinkaan kauaa, kun mun simini saa elämäntoiveensa täytettyä. Nimittäin kohoaa opetus-uran huipulle, muistaakseni opetusministeriksi. :)
Täytyy jossain välissä taas tehdä uusi osa tuonne vuodatukseen ja sit vois tuolla simillä jatkaa ihan lc:nä, kun mä nyt kumminkin löysin sille tosi nätin townien(oli se semmonen punaiseen flamengo(kirjoitinkohan tuotakaan oikein) tanssijan asuun pukeutunut nainen, joka tulee taide harrastuksen ollessa melko ylhäällä pyörähtämään tontilla ja selostaa kuinka hienoa on että on kiinnostunut siitä ja tästä jne. Siis jos omistaa vapaa-ajan) vaimoksi. :)
Etenkin kun voin tehdä jutusta melko mielenkiintosta ja vaikeuttaa sitä tarkoituksella, kun mun tän hetkinen naapurusto on enenmmän tai vähemmän synkkä ja siellä ajattelin zombieiden lisäksi liikkuvan muitakin hämärän kulkijoita. :D Mut tällä hetkellä vain zombieita. :)
Otsikko: Vs: Sims keskustelu
Kirjoitti: Nefertiti - 18.02.14 - klo:04:14
Pientä tämänkin ketjun herättelyä ja muutama kuvakin tulee.

(http://img.photobucket.com/albums/v720/Aule/MacBear%20kuvat/KuningasEdmundMacBear-1.jpg)
Edmund MacBear

(http://img.photobucket.com/albums/v720/Aule/MacBear%20kuvat/KuningatarBirgitta.jpg)
Birgitta MacBear

(http://img.photobucket.com/albums/v720/Aule/MacBear%20kuvat/ArieljaArthurlapsina-1.jpg)
Prinsessa Ariel ja Kruunuprinssi Arthur

(http://img.photobucket.com/albums/v720/Aule/MacBear%20kuvat/PrinsessaAriana.jpg)
Prinsessa Ariana

(http://img.photobucket.com/albums/v720/Aule/MacBear%20kuvat/LadyRachel.jpg)
Lady Rachel

(http://img.photobucket.com/albums/v720/Aule/MacBear%20kuvat/RafaelBlack.jpg)
Lord Rafael

(http://img.photobucket.com/albums/v720/Aule/MacBear%20kuvat/MichaelinjaMarcuksenneuvonpito-1.jpg)
Michael, Matthew ja Marcus

(http://img.photobucket.com/albums/v720/Aule/MacBear%20kuvat/EsaiasjaEwart-1.jpg)
Esaias ja Ewart Blackbull